Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

BuranoWski prichádza s novým singlom Súboj

Na snímke Tomáš Buranovský. Foto: Facebook BuranoWski

Videoklip k piesni nakrúcali presne na prelome normálneho a karanténneho života.

Bratislava 3. apríla (TASR) – Po veľkom úspechu skladby Poslednýkrát, ktorú napísal BuranoWski pre televízny seriál Hniezdo spolu so skupinou Peter Bič Project, prichádza s novým singlom Súboj, ktorý sprevádza aj videoklip v réžii Laca Rychtárika. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

„Skladba Súboj sa pôvodne mala volať úplne inak. Vznikla už pred dobrými pár mesiacmi a od prvých chvíľ svojho pobytu na svete v mojej hlave figurovala pod názvom Kým sme živí. Sú to zároveň aj prvé slová v refréne. Obdobie, v ktorom s ňou prichádzam, ma však prinútilo, rovnako ako aj ľudí vo vydavateľstve, to celé prehodnotiť.

Už v čase nahrávania videoklipu sme vnímali komplikovanú situáciu, ktorú tu z dôvodu koronavírusu máme, a posledné, čo by som si prial, je to, aby to celé vyzeralo ako hlúpy a lacný marketingový ťah,“
uviedol pre médiá spevák.

„Jednoducho povedané, koncept, a hlavne názov piesne až príliš podozrivo zapadal do kontextu udalostí, počas ktorých s ním idem na svetlo sveta. Neverím v náhody a som presvedčený, že posolstvo, ktoré v sebe nesie, dnes potrebujeme počuť všetci. V každom z nás je dobrá i zlá stránka. A pretože dnes každý z nás zvádza zápas s neviditeľným nepriateľom, ale najmä so samým sebou, skladba dostala názov Súboj,“ doplnil.

Videoklip k piesni nakrúcali presne na prelome normálneho a karanténneho života. „Z dôvodu bezpečia nás aj ostatných sme logicky do videa nezaradili žiaden komparz, takže som mal pomerne náročnú úlohu zhostiť sa herecky celého klipu bez pomoci iných.

Za kamerou stál všestranne talentovaný Laco Rychtárik, to je človek, ktorému nielen umelecky dôverujem. Takže to v konečnom dôsledku nebolo až také ťažké a neskromne si myslím, že sa nám podaril hlboký, osobný, a najmä s posolstvom piesne korešpondujúci videoklip,“
doplnil BuranoWski.