Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Klára Vytisková prichádza s novým albumom Love is Gold

Klára Vytisková, archívna snímka. Foto: TASR Bohdan Kopčák

Návštevníci sa tak môžu tešiť na netradičný (nielen) hudobný zážitok.

Bratislava 13. februára (TASR) – Klára Vytisková, držiteľka Ceny Anděl 2015, vydáva druhý sólový album, ktorému dala názov Love is Gold. Album, ktorý vyjde 6. marca v Supraphone, Vytisková uvedie do života 16. apríla v pražskom Štúdiu Hrdinov, kde budú okrem jej kapely aj akrobati Losers Cirque Company. Návštevníci sa tak môžu tešiť na netradičný (nielen) hudobný zážitok. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Čahojová.

Na Love is Gold sa od všetkých domácich a dedinských tém minulého albumu Home vraciam späť do mesta. V skratke z teplákov späť do džínsov. Mesto bolo už od gympla miestom, kde som bola sama so sebou, dedina je pre mňa rodina. Nový album reflektuje môj život ako ženy, ktorá vďaka materstvu začala vnímať viac sama seba. V Ice idem sama so sebou na rande a dochádza mi, že nie je čas na to nemať sa rád, pretože to všetko uteká tak rýchlo, v pesničke Burn spaľujem neistoty, v duete Gold s Albertom Černým spievam o sebaláske, ktorú album spracováva v rôznych podobách,“ vysvetľuje speváčka.

Láska neznamená iba mať priateľa a chodiť na rande. Slovo láska znamená omnoho viac. Je to láska v rodine, láska, ktorú máte s priateľmi, láska k zvieratám, láska k vašej práci a v neposlednom rade láska k sebe. Je to to dobré, čo v sebe máme a musíme sa o to starať ako o poklad. Možno by sa album ale mal volať Love is Salt, pretože soľ je nad zlato,“ dodáva k samotnému názvu albumu Klára.