Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Robert Burian a Robo Papp predstavujú skladbu Zvládneš to sám

Ilustračná snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Novinka je letná, romantická aj motivačná, ako stvorená do horúceho a slnečného dňa.

Bratislava 10. júla (TASR) – Zvládneš to sám je názov skladby, s ktorou prichádzajú Robert Buriana a Robo Papp. Hudbu zložili obaja interpreti, text napísal Marián Brezáni. Novinka je letná, romantická aj motivačná, ako stvorená do horúceho a slnečného dňa. TASR informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Nápad na spoluprácu medzi Burianom a Pappom vznikol už v lete minulého roka. Na skladbe Zvládneš to sám pracovali takmer rok a výsledok stojí za to. „Roba Pappa som registroval už roky ako skvelého hudobníka a speváka. Minulý rok som ho po jednom vystúpení oslovil. Robo súhlasil a pustili sme sa do toho,“ hovorí Robert Burian.

Už o pár dní som sa ráno zobudil s nápadom na pesničku, ktorý som rýchlo nahral na telefón. Len tak s gitarou a poslal som ho Robovi, ktorý sa hneď pustil do produkcie. Jemu sa páčil môj nápad a mne sa páči, čo s pesničkou urobil on,“ doplnil Robo Papp.

Naše spoločné plány, ako aj mnohým iným, skomplikovala pandémia. No všetko zlé je na niečo dobré. To, že výroba trvala dlhšie, bolo napokon vysoko pozitívne. Všetci, ktorí sme usilovne pracovali na tejto skladbe, sa tešíme, že ju môžeme predstaviť. Veríme, že prinesie radosť a pozitívnu energiu. Aj názov Zvládneš to sám hovorí za všetko. Každý z nás, ak naozaj chce, zvládne čokoľvek,“ dodáva Burian.

Novinku nahrávali v štúdiu u jedného z najlepších slovenských muzikantov a dnes už aj člena skupiny Desmod Zoliho Tótha, o finálny zvuk sa postaral samotný Robert Burian. Videoklip už bol v rukách Roba Pappa. „Námet a scenár som pripravil s manželkou Veronikou, ktorá v klipe aj účinkuje a je krásna,“ povedal spevák a dodal: „Réžiu, kameru a strih mal na starosti Peter Bálent, k modernej pesničke so súčasným zvukom sme chceli nakrútiť videoklip v retro štýle. Mal som tak možnosť šoférovať kabriolet z 50. rokov aj americký karavan z 80. rokov. Zo šoférovania oboch kúskov som mal celý deň poriadny stres, keďže ide o kusy, ktoré sa nedajú ľahko nahradiť.

Zvládneš to sám klip