Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

VIDEO: Ronie & Dominika Mirgová predstavili tanečnú novinku Lonely

Titulnú skladbu k muzikálu Snehová kráľovná naspievala Dominika Mirgová Foto: Erik Tomašák

Klip k piesni sa točil v rekordne krátkom čase a napriek tomu, že režisér aj obe speváčky boli v tom čase chorí, podarilo sa vypracovať finálny produkt.

Bratislava 13. septembra (TASR) – Dvojica speváčok Ronie & Dominika Mirgová predstavili tanečnú novinku Lonely. Pieseň zložil Martin Maxo Šrámek spolu s oboma interpretkami. O produkciu sa postarali Dvatri Tridva, mix mal na starosti Matej Mikloš, k piesni vznikol aj videoklip. TASR informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

"Ku mne sa skladba dostala už takmer ako hotový a dokonalý produkt. Jediné, čo som do neho musela ešte vložiť, bol môj hlas a text. A už len nepokaziť pieseň," hovorí Ronie a dodáva: "Keďže mňa majú ľudia zaradenú ako speváčku, ktorá väčšinou píše o láske, ani tentoraz som neobišla túto tému, je pre mňa nevyčerpateľná. V texte som chcela priblížiť problematický paradox dnešných vzťahov a uponáhľanej doby, kde sú si síce ľudia veľmi blízki, na druhej strane na míle ďaleko."

Klip k piesni sa točil v rekordne krátkom čase a napriek tomu, že režisér aj obe speváčky boli v tom čase chorí, podarilo sa vypracovať finálny produkt. Ronie aj Dominika sú s režisérom Martinom Mikom a produkčnou spoločnosťou Illuminate už roky zohratý tím, takže všetko išlo podľa predstáv.

"Videoklip vznikal veľmi spontánne, čo pramení aj zo samotnej skladby. Cieľom bolo zachytiť a navodiť pocit radosti zo života, čo sme zvýraznili sýtymi farbami fresh vibom končiaceho sa leta," hovorí režisér Mika.



Dvatri Tridva je nová značka troch slovenských hudobných producentov - Martina Maxa Šrámeka (Celeste Buckingham, Majk Spirit, Ronie), Mateja Mikloša (Celeste Buckingham, MUS) a Adriana Líšku (Emma Drobná, Yael). Značka pôvodne vznikla ako songwrittingová spolupráca producentov s novými a aj etablovanými menami na slovenskej scéne. Dvatri Tridva svoju prácu odštartovalo produkciou EP Yael - BayB, na ktorom je napríklad singel Blízko alebo feat. so speváčkou Tinou s názvom Sen. Pod touto istou značkou vyšiel aj singel 2004 speváčky Ronie alebo pieseň V Nás od Eriky Rein.