Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Hyundai Slovensko podporí pretekára Maťa Homolu aj v roku 2022

Chang Beom Park, prezident Hyundai Slovensko, a Maťo Homola Foto: Hyundai

Slovenské zastúpenie automobilky Hyundai bude aj v sezóne 2022 podporovať automobilového pretekára Maťa Homolu.

Bratislava 31. marca (OTS) - Homola bude v aktuálnej sezóne po štvrtý raz štartovať v seriáli TCR Europe na vozidle Hyundai N TCR.

Hyundai podporuje Maťa Homolu
Hyundai Motor Slovakia, autorizovaný importér značky Hyundai na Slovensku, a automobilový pretekár Maťo Homola pokračujú v partnerskej spolupráci aj v roku 2022. Tá začala už v roku 2019, keď sa Homola stal zároveň oficiálnym ambasádorom značky Hyundai a jeho výkonných modelov N na Slovensku.

Sponzorská zmluva, ktorú zástupcovia oboch strán podpísali pred štartom novej pretekárskej sezóny, je vyjadrením dlhodobej podpory značky Hyundai talentovanému slovenskému jazdcovi, ktorý sa tento rok opäť predstaví na okruhoch v seriáli TCR Europe s pretekárskym vozidlom od Hyundai.

Štvrtý rok partnerstva Hyundai & Homola

Chang Beom Park, prezident Hyundai Slovensko, a Maťo Homola. Zdroj: Hyundai

“Som veľmi rád, že vstupujem už do 4. sezóny TCR Europe v spolupráci s Hyundai Slovensko. Cením si partnerstvo so značkou, ktorá víťazí v automobilových pretekoch, v predajoch civilných áut a dosahuje skvelé úspechy aj so svojimi športovými modelmi divízie N. Verím, že v tomto roku budeme spoločne úspešní na všetkých frontoch. Ja opäť spravím maximum, aby som získaval ďalšie víťazstvá, úspešne reprezentoval značku Hyundai, mojich partnerov, verných fanúšikov a naše krásne Slovensko. Držím nám všetkým palce, aby sme mali úspešný rok,” uviedol Maťo Homola.

Podporujeme Maťa Homolu od jeho prvej sezóny v TCR Europe, keď sa na štartové pole postavil s automobilom Hyundai N, a tešíme sa, že naša úspešná spolupráca môže pokračovať aj ďalej. Veríme, že Maťo bude v aktuálnej sezóne úspešný, a sme radi, že opäť môžeme byť súčasťou tohto vzrušujúceho príbehu,“ povedal o spolupráci Chang Beom Park, prezident Hyundai Motor Slovakia.

Partnerská spolupráca značky Hyundai a Maťa Homolu začala v roku 2019. Počas troch sezón vybojoval Homola so svojím vozidlom i30 N TCR v seriáli cestovných automobilov TCR Europe sedem pódiových umiestnení, z toho dvakrát sa tešil z víťazstva – na maďarskom Hungaroringu (2019) a v talianskej Monze (2021). Na FIA Motorsport Games 2019 v Ríme vybojoval za volantom i30 N TCR pre Slovensko bronzovú medailu.