Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Ide prvý máj a do výplaty ďaleko

Ide prvý máj a do výplaty ďaleko Foto: Ferratum

Slnko sa občas prediera cez mraky a vy sedíte doma, alebo v práci? Keď sa vás najbližšie začnú dotýkať teplé jarné lúče nenechajte nič na náhodu.

Bratislava 29. apríla (OTS) - Nájdite si výhovorku, prečo vyraziť von. Poďte spoznávať svoju vlasť, ktorá vám dáva pocit domova ž dlhé roky. Je tu prvý máj, tak využite dovolenku. Peniaze tentokrát totiž nehrajú žiadnu rolu.

S Ferratum za hory a za doly
Voľno už máte takmer pred očami. Ešte nemáte plány? Čo tak navštíviť Tatry? Tento skvost pozná takmer celý svet. Čo by sme to boli za domácich, keby sme ich tiež nevideli?! Počujeme sťažnosti, že nemáte peniaze? Tak to vôbec riešiť nemusíte. Vieme, že výplata vám nechodí každý deň. Možno práve tá vaša príde až po 10. dni v mesiaci. Kvôli 10 dňom ale určite nechcete prísť o príležitosť na ktorú môžete spomínať dlhé roky.

Skúste nám dôverovať. Sme Ferratum banka a poskytujeme bleskové pôžičky ľuďom, ktorí sú v momentálnej finančnej núdzi. Bez skrytých poplatkov, bež papierovania a bez čakania, či vybavovania sa môžete dostať k sumám až do výšky 350 euro. Peniaze tak môžete využiť na akýkoľvek účel. Či je to spomínaná dovolenka, alebo splatenie dlhu, či nákupu. Po výplate prostriedky vrátite a problém je preč.

Ako prísť k peniazom?
Vám na to bude stačiť len mobil, alebo internet. Vyťukáte niekoľko vašich údajov a informácií a žiadosť odošlete. O chvíľu sa v elektronickej podobe stretnete s ochotným personálom Ferratum, ktorý zodpovie vaše otázky a oznámi vám, či je pôžička schválená. Do 24 hodín máte peniaze na účte a môžete vyraziť kamkoľvek chcete. Užite si čas strávený s vašou rodinou, no užite si aj chvíle pokiaľ ste vykročili osamote. Krok preč od stereotypu je vždy krokom správnym. Silu a stabilitu Ferratum si odskúšate na vlastnej koži a už nikdy viac sa nebudete starať o to, čo máte v peňaženke.