Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Magazín

Ideál nie je nedosiahnuteľný

Postavou sa nezaoberajú len ženy, ale stále častejšie aj muži. Je predsa znakom zdravia a prosperity, no v neposlednom rade, chceme aj my byť atraktívni pre opačné pohlavie.

Bratislava 15. mája (OTS) - Šport je pre nás dôležitý, no častejšie ako pred telkou, by sme sa mu mali aj naozaj venovať. Vysedávanie v kancelárií, prípadne prechádzka z domu do auta a následne do kancelárie, či naopak, ešte peknú postavu nikomu nezaručilo. Na diéty nie sme, tie sú využívané vo veľkom ženami, preto je to najmä pohyb, ktorým sa snažíme zmeniť svoju postavu. Veď predsa pre ženy je dôležitá štíhla postava, no pre nás chlapov zasa vypracované svaly, a tie len tak jedením, a popíjaním piva nevykúzlime.

Stále častejšie sa tak teší väčšej popularite aj návšteva fitnescentra. Pravidelné cvičenie zvýši nielen svalovú hmotu, ale aj sebavedomie. Akému športu sa venujete je v podstate jedno, všetky majú pre naše zdravie priaznivé účinky, výsledky sú však trochu odlišné. Ak Vám záleží na svaloch, dvíhaniu činiek sa nevyhnete, no aj vytrvalosť je dôležitá. Rast svalov však vyžaduje veľa úsilia aj času. Ak sa však výsledky nedostavujú tak, ako ste si predstavovali, stojí za zváženie aj použitie výživových doplnkov, ktoré ich tvorbu podporia. Medzi tieto patrí aj arginín, ktorý zabezpečí zvyšovanie svalového objemu.

Upútať ženu nie je vždy jednoduché, no móda pomôže vždy. Nové značkové pánske rifle preto vyberajte na marcplus.sk.

Či sa už športu venujete z nutnosti, alebo ako záľube, nezabúdajte ani na dostatočný spánok. Aj lacné matrace Vám ho môžu dopriať.