Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Informácia pre zákazníkov spoločnosti Festool GmbH

Foto: Festool GmbH

Spoločnosť Festool GmbH informuje svojich obchodných partnerov a zákazníkov.

Bratislava 27. januára (OTS) - Spoločnosť Festool GmbH (so sídlom Wertstrasse 20, 73240 Wendlingen, Nemecko) informuje svojich obchodných partnerov a zákazníkov, že v rámci prebiehajúceho monitorovania produktov a posudzovania kvality sa v izolovaných prípadoch vyskytli vážne náznaky, že jej výrobky kapovacie píly modely Kapex KS 88 a KS 120 vo variante s 230 V vyrábané v období od začiatku roka 2007 do konca januára 2010, predstavujú bezpečnostné riziko.
V malom počte prípadov píla počas toho, ako bola pripojená k elektrickej sieti, sa na niektorých miestach rozhorúčila a začala dymiť, pričom v niektorých prípadoch vzplanula. To znamená, že – aj keď sme žiadnu takúto správu zatiaľ nedostali – je možné, že za nepriaznivých okolností by mohol vzniknúť požiar, ktorý by sa mohol preniesť na iné predmety a rozšíriť sa.
V rámci preventívnej ochrany spotrebiteľov a s cieľom predísť možným škodám a zraneniam vrátane ohrozenia života a zdravia spoločnosť Festool GmBH urgentne žiada svojich zákazníkov o súčinnosť – informácia o tom či je produkt dotknutý spolu s príslušným bezpečnostným oznámením môže byť získaná na webovej stránke, a to vložením čísla zariadenia (T č.) a sériového čísla (S č.) píly. Dotknuté píly sú staršie ako 10 rokov.

Spoločnosť Festool GmbH