Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Izrael korunoval 110-kilovú kráľovnu krásy

Vered Fisher Foto: TASR/AP

Každoročne sa v Izraeli koná súťaž krásy pre silnejšie ženy "Fat and Beautiful". Novozvolenou bacuľkou je 110-kilogramov vážiaca Vered Fisher.

Bratislava 20. júna 2012 (TERAZ.sk) - Tejto neobvyklej súťaže krásy sa zúčastnilo 16 adeptiek rôznych konfekčných veľkostí v južnej časti mesta Beer Sheba. Víťazkou sa mohla stať len jedna. 110-kilogramov vážiaca Vered Fisher (22) sa stala novou miss bacuľkou. Predvádzala bežné oblečenie aj večernú róbu.

Jedna z hlavných sponzorov súťaže "Fat and Beautiful" Esterica Nagid tvrdí, že byť tučná je taktiež krásne.

"Chcem ukázať, že neexistuje žiadny rozdiel medzi chudými a tučnými dievčatami. Nikto nemá právo rozhodnúť, že iba chudé dievčatá sú krásne. Nepodporujem obéznosť, ale ak má dievča kilá naviac a je to estetické, potom je na mieste prezentovať to," uviedla Nagid.

Kritéria, ktoré musia záujemkyne splniť, sú pomerne prijateľné. Byť krásna a zároveň sa netrápiť drsnými diétami. Váhové rozpätie je od 80 kilogramov do 120 kilogramov.

Novozvolená kráľovná po korunovácii na adresu veľkých dám poznamenala, aby boli hrdé na svoj vzhľad: "Nič nemeňte, pretožte ste krásne také, aké ste a práve vďaka tomu môžete uspieť."

Informácie pochádzajú zo stránky.