Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Cestu na Makarskú riviéru urýchli nový tunel

JEFTA Service24 Foto: JEFTA Service24

JEFTA Service24 informuje o novinkách v obľúbenom letovisku.



Bratislava 17. júla (OTS) - Novootvorený tunel Sveti Iľja (Svätý Iľja) skrátil cestovanie do obľúbeného letoviska Slovákov najmenej o pol hodinu. Tunel, ktorý vedie cez pohorie Biokovo je sprejazdnený od 8. júla 2013.
Svätý Iľja je s dĺžkou 4249 m štvrtým najdlhším tunelom v Chorvátsku, nad sebou má najvyšší horský masív v Európe, až 1336,5 metrov.

Od 1. júla 2013 Chorvátsko vstúpilo do Európskej únie. Na jeho území teda bude platiť Európsky preukaz zdravotného poistenia, ten však často pokrýva iba základné veci, preto sa naďalej odporúča aj komplexné cestovné poistenie. Do krajiny môžete vstúpiť už aj na občiansky preukaz. Napriek tomu, že sa Chorvátsko stalo členom EÚ, ešte stále nie je členom schengenského priestoru, kontrolám na hraniciach sa preto nevyhnete. Telefonovanie v letovisku by malo zlacnieť, v členských štátoch Európskej únie je totiž jednotný roaming.


Ak sa na dovolenku chystáte vlastným autom, už doma by ste mali myslieť na prípadné problémy či nešťastia, ktoré na vás môžu v zahraničí striehnuť. Na trhu je nový DVOJTÝŽDŇOVÝ produkt s názvom DOVOLENKA od firmy JEFTA Service24, ktorý vám za 150,- EUR ponúka kompletný servis bez ďalšieho doplácania, nielen odťahovú službu do najbližšieho servisu ako je to pri klasickom poistení. V prípade potreby odvezie vaše auto, rodinu a batožinu až k Vám domov. Ak služby JEFTA na dovolenke nevyužijete, 20,- EUR vám dokonca vrátia. Firma svojim klientom pomáha 24 hodín denne. Odteraz s ňou môžete cestovať aj v novom 9 miestnom vozidle VW T5 TRANSPORTER s prívesným vozíkom, ktoré nedávno zakúpila pre svojich klientov.

Viac informácií o produkte sa dozviete na www.jefta.sk.