Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Kam na Silvestra?

Pohľad na ohňostroj počas novoročných osláv 1. januára 2016 v Bratislave. Foto: TASR/Michal Svítok

Rok 2016 sa chýli svižným tempom ku svojmu koncu. Spolu s blížiacim sa Silvestrom nastáva obdobie, kedy sa mnohí z nás zamýšľajú ako strávia posledné dni starého a začiatok nového roka.

Bratislava 16. decembra (OTS) - V dnešnej dobe je už u mnohých obvyklé tráviť posledné dni roka nielen v domácom pohodlí pri televíznej obrazovke alebo na námestiach, ale aj aktívnym relaxom v prírode, na lyžiarskych svahoch alebo rekreáciou v zahraničí. V tomto období roka je preto dopyt po ubytovacích kapacitách a pobytoch veľmi výrazný a po pokojnejšom jesennom období dosahuje svoj vrchol. „Ak zaváhate, je veľmi pravdepodobné, že kvôli značnej obsadenosti sa vaše silvestrovské plány neuskutočnia podľa pôvodných predstáv,“ varuje hovorca Asociácie portálov kolektívneho nakupovania Marian Tar.

Ak si chcete vychutnať zimné radovánky v horských oblastiach v ponuke zľavových portálov nájdete napr. pobyty v podtatranskej oblasti. Tohtoročným tipom sú Club Hotel Nezábudka a hotel Lesana, kde máte k dispozícii aj wellness a samozrejme blízkosť lyžiarskych svahov našich veľhôr. „Dobrým zvykom pri silvestrovských pobytoch je naozaj kompletný servis – od živej hudby, po slávnostnú večeru, tanečnú zábavu až po prípitok a ohňostroj,“ dodáva Tar.

Pre tých, ktorí chcú zažiť naozaj netradičný Silvester dávame do pozornosti ponuku stráviť posledné dni roka v zahraničných metropolách. Miláno, Paríž či Rím každoročne vítajú nový rok vo veľkom štýle. Ak si chcete pripomenúť leto a vycestovať za teplom južných prímorských oblastí, zľavové portály pre vás pripravili aj pobyty v Monaku a all inclusive pobyt v 5 * hoteli Titanic Lara Beach v Turecku, kde vás rozmaznajú špičkovými službami.

Posledné voľné kapacity sa však rýchlo míňajú, s rozhodnutím ako a kde prežijete oslavy Nového roka príliš neváhajte. Nákupom na niektorom z portálov SAPKN získavate záruku prevereného poskytovateľa, kompletný zákaznícky servis a samozrejme – najlepšej ceny na trhu.

O asociácii:
Slovenská asociácia portálov kolektívneho nakupovania združuje slovenské zľavové portály ZaMenej.sk, SetriZaTri.sk, Primazlavy.sk, Cenynadne.sk a Zlavodom.sk Jej cieľom je chrániť spotrebiteľa a skvalitňovať ponúkané služby či tovary. Každý portál, ktorý je členom asociácie má na svojom webe pečať, ktorá je zárukou kvality. Zoznam portálov nájdete na stránke asociácie www.sapkn.sk.