Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Kärcher - skutočne užitočný pomocník

Foto: Andrea Shop

Bratislava 25. februára (OTS) - Ak hovoríme o čistení a prístrojoch na čistenie, tak určite musíme spomenúť značku Kärcher. A možno ani nemusíme, pretože vám napadne ako prvá. Ona je totiž skutočnou zárukou kvality. Či už sa jedná o profesionálne čistenie, alebo o bežné upratovanie v domácnosti. I keď slovo „bežné“ nie je vo výsledku práve najvýstižnejšie. Práve ten je totiž skutočne excelentný. Tam, kde by ste sa pri upratovaní klasickými spôsobmi natrápili a efekt by možno nespĺňal vaše náročné kritéria, dokáže Kärcher a jeho produkty zažiariť. A keďže sa hovorí, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť (teda v našom prípade čítať), tak vám ponúkame aj videoukážky. Sme presvedčení, že vás zaujmú.

Poznáte napríklad parné čističe? Kärcher Steam Cleaner SC1 Floor Kit je úžasným a univerzálnym pomocníkom. Zvláda naozaj náročné úlohy. A výsledok? Posúďte sami...


Jar sa blíži a s ňou aj jarné upratovanie. Parný čistič Kärcher Steam Cleaner SC1 Floor Kit vám určite pomôže. Je tu však ešte niečo, čomu sa nevyhneme. A nie je to príliš obľúbená záležitosť. Tušíte správne. Máme na mysli umývanie okien. Kärcher nezabudol ani na to. Vysávače na okná Kärcher WV to urobia prakticky za vás. Umývanie okien sa stane hračkou a sklá sú priezračné ako krištáľ. Pozrite sa ako jednoducho to funguje.

Zaujímavé, čo poviete? A to ani zďaleka nie je všetko, čo Kärcher pre vašu domácnosť ponúka. V Andrea Shope nájdete množstvo ďalších zaujímavých produktov. Vysávače a zametacie stroje vám poslúžia v byte, dome, garáži či terase a chodníkoch. Vysokotlakové čističe si poradia aj zo silným znečistením vonkajších priestorov alebo automobilov. Ku všetkému nájdete bohaté príslušenstvo a nechýbajú ani čistiace prostriedky. Andrea Shop sa tak spolu s firmou Kärcher postará o dokonalú čistotu. Dosiahnete ju naozaj jednoducho a bez námahy. A rovnako bez námahy si produkty Kärcher môžete kúpiť v našom eshope.