Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Kde využijete športovú bundu? Kdekoľvek

Ilustračné foto Foto: Alones / Shutterstock.com

Letné mesiace sú známe tým, že z ničoho nič príde prehánka alebo malá búrka. Ak ste niekde vonku, môže vás takáto zmena počasia poriadne prekvapiť.

Bratislava 4. augusta (OTS) - Niekedy stačí málo k tomu, aby ste do nitky zmokli. Je dobré so sebou nosiť niečo, čo vám zabezpečí pohodlie aj počas výkyvov počasia. Čo to je? To sa dozviete v dnešnom článku.
Športová bunda by nemala chýbať v žiadnom šatníku. Prečo?

● Do každého počasia
Športové bundy sa vyznačujú svojím nepremokavým materiálom. Ak z ničoho nič príde búrka a vy máte športovú bundu po ruke, nemusíte sa ničoho obávať. Zároveň je takáto bunda vetruodolná, vďaka čomu vás neprefúkne a vy sa nemusíte báť nachladnutia.

● Na každý šport
Či ste milovníkom turistiky, atletiky alebo cyklistiky, športová bunda sa vám bude hodiť. Rovnako je vhodná aj pre tých, ktorí trávia svoj voľný čas na čerstvom vzduchu niekde v prírode. Ak si kúpite športovú bundu s reflexnými prvkami, nemusíte sa obávať športovania vo večerných hodinách, keď už slnko pomaly zapadá.

● Na každú príležitosť
Hoci sú športové bundy určené primárne na šport, využijete ich aj na prechádzke po meste. V dnešnej dobe zoženiete bundy, ktoré vyzerajú natoľko elegantne, že by nikto nepovedal, že sú určené na šport. Nájdete ich v rôznych farebných prevedeniach a štýloch.

● Ako skvelá pomôcka
Športovú bundu dokážete využiť aj inak než len na nosenie. Ak beháte často po horách, určite vám padne vhod, ak si môžete sadnúť na niečo mäkké. Aj pri takejto drobnosti viete uplatniť športovú bundu. Rovnako ak spadnete a zašpiníte si nohavice, môžete si dať športovú bundu okolo pása a nikto si nič nevšimne.

Ak nemáte čas na to, aby ste po obchodoch zháňali peknú športovú bundu, nezúfajte. Na stránke Sportrysy.sk nájdete veľký výber pánskych, dámskych a detských športových búnd, ktoré stoja za pozretie.