Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Kvalita, ktorú obdivuje celý svet

Kvalita, ktorú obdivuje celý svet Foto: Víno Matyšák

Jar v roku 2014 patrí vínam od spoločnosti Víno Matyšák.

Bratislava 2. apríla (OTS) - Po úspechu na parížskej výstave vín Vinalies Paris a ďalšom fenomenálnom úspechu v Madride, dopĺňa vinárstvo Matyšák svoju tohtoročnú medailovú zbierku o ďalší kov zo sveta.

Na medzinárodnej súťaží vín Concours International du vin Thessaloniky v Grécku, ktorá sa konala po záštitou OIV (Medzinárodná organizácia pre vinič a víno), získala spoločnosť Víno Matyšák striebornú medailu za Sauvignon Prestige neskorý zber, ročník 2013.

Sauvignon je veľká výzva pre každého vinára. Má mnoho tvárí a slovenský Sauvignon má svoje špecifiká. Sauvignon Prestige neskorý zber, ročník 2013 od spoločnosti Víno Matyšák je víno svieže a atraktívne v aróme i v chuti. Jeho pôvab je nesený na sviežej línií prejavov pokosenej trávy, dužiny limetiek, žihľavy a bielych ríbezlí.

Zisk striebornej medaily na súťaži v gréckych Thessalonikách potvrdzuje postavenie spoločnosti Víno Matyšák na absolútnom vrchole slovenského trhu s vínom. Aj toto ocenenie opätovne vyzdvihuje tradíciu, kvalitu a zanietenosť, ktorú právom obdivujú aj najväčší odborníci celého vinárskeho sveta.
Ocenenia z medzinárodných výstav v roku 2014
Foto: Víno Matyšák