Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Ladies Movie Night: Tento večer patrí vám, drahé dámy

Ladies Movie Night: Tento večer patrí vám, drahé dámy Foto: Cinema City

Kedy ste si naposledy užili chvíle strávené spoločne so svojimi kamarátkami?

Bratislava 7. septembra (OTS) - Každá žena si zaslúži dopriať deň, kedy môže zabudnúť na každodenné povinnosti a dopriať si oddych práve v spoločnosti kamarátok. Túto možnosť vám ako zvyčajne, raz do mesiaca, dopraje Cinema City Eurovea svojou dámskou jazdou, ktorá sa tento krát uskutoční v stredu 23. septembra 2020.

Akcia určená pre ženy v každom veku prináša okrem skvelej filmovej novinky Bábovky taktiež úžasnú atmosféru a program, ktorý vás dozaista odpúta od každodenného zhonu, ktorému sa nejedná z nás proste nevyhne. Hneď pri vstupe vás privíta welcome drink, s ktorým sa v pokoji usadíte a vychutnáte si pripravený sprievodný program či súťaž o lákavé ceny v tombole. Vrcholom večera je predpremiéra filmu Bábovky, na ktorú sa s mužom len ťažko dostanete, no s kamoškou sa na ňom výborne zabavíte.

Romantická komédia, nakrútená podľa knižného bestselleru spisovateľky Radky Třeštíkovej rozpráva o vzájomnom prepojení každého z nás, vďaka čomu aj malé veci dokážu niekedy pohnúť svetom. Všetci sme totiž prepojení vzťahmi, prácou, náhodami, nenávisťou či láskou a všetci sme súčasťou komplikovanej siete utkanej z ľudských emócii. Bábovky popisujú súčasné partnerské a rodinné vzťahy, ukazujú zábavné a trefné situácie z každodenného života, ktoré predsa pozná a prežíva každý z nás!

Užite si večer s priateľkami a vychutnajte si exkluzívnu predpremiéru filmu v Cinema City Eurovea už 23. septembra 2020. Vstupenky zakúpite v predpredaji.