Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Lidl ponúka vlastnú aplikáciu už aj pre Android

Foto: Lidl

Vďaka oficiálnym mobilným aplikáciám spoločnosti Lidl už nezmeškáte žiadnu našu najvýhodnejšiu ponuku. K aplikácii pre iPhony najnovšie pribudla aj androidová verzia.

Bratislava 26. augusta (OTS) - Bude Vás pravidelne a podrobne informovať o všetkých akciách a novinkách, nájde najbližšiu predajňu Lidl a aktuálny leták budete mať stále so sebou!

Aké sú hlavné plusy aplikácie? Je ich hneď niekoľko, radosť vyberať. Neustále budete mať aktuálny prehľad o všetkých ponukách vrátane popisov a fotiek jednotlivých tovarov, vždy budete mať k dispozícii platný leták pre Vaše mesto, vyhľadávač predajní Vám ukáže najkratšiu cestu k najbližšej predajni Lidl a to dokonca aj v zahraničí. Navyše, vďaka zoznamu obľúbených položiek Vám neujde už žiaden akciový produkt. Pomocou push notifikácie si môžete nastaviť pripomenutie Vášho zoznamu v ľubovoľný čas. Samozrejmosťou je pohodlné vyhľadávanie produktov, elegantný dizajn a jednoduché ovládanie.

Spoločnosť Lidl je najobľúbenejším obchodným reťazcom na Slovensku vo virtuálnom prostredí. Počet našich fanúšikov na facebooku, návštevníkov našej webovej stránky či youtubového profilu je toho jasným dôkazom. Stiahnite si aplikáciu Lidl do svojho mobilného zariadenia a všetko dôležité o Lidli budete mať kdekoľvek a kedykoľvek poruke.

O spoločnosti Lidl
Spoločnosť Lidl Slovenská republika, v.o.s. otvorila svoje prvé predajne na Slovensku v roku 2004. Počas jej pôsobenia na slovenskom trhu sa jej podarilo rozšíriť obchodnú sieť na 121. predajní.
Spoločnosť Lidl pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov zľavové akcie a špeciálne tematické týždne. Okrem potravinárskeho sortimentu sú v rámci týchto akcií ponúkané aj potreby pre domácnosť, kanceláriu, šport, zábavu alebo domácich majstrov.
Okrem značkových výrobkov nájdu zákazníci v regáloch obchodov Lidl tiež vynikajúce produkty predávané pod vlastnou značkou ako aj široký výber mliečnych a chladených výrobkov, údenín, rýb a hydinového mäsa. Navyše denne nechýba čerstvé ovocie, zelenina a rozmanitý výber pečiva. Celý sortiment tovaru neustále podlieha prísnej kontrole kvality a len dodávatelia, ktorí spĺňajú tieto vysoké normy kvality, môžu svoj tovar do Lidlu dodávať.
Viac informácií na www.lidl.sk