Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Lidl prináša štýlovú jarnú kolekciu inšpirovanú Rímom

Lidl prináša štýlovú jarnú kolekciu inšpirovanú Rímom Foto: Lidl

Rím je mesto módy a módnych trendov. Nečudo teda, že najnovšia jarná kolekcia, ktorú prináša v týchto dňoch Lidl, je inšpirovaná práve týmto mestom.

Bratislava 6. marca (OTS) - Spája v sebe prvky klasického štýlu odvážne skombinované so športovým outfitom. Trendové modely za skvelé ceny nájdete v predajniach v týždňových kolekciách od marca do mája.

Lidl prináša štýlovú jarnú kolekciu inšpirovanú Rímom
Foto: Lidl
Jar je najvhodnejšie obdobie na „prevetranie“ šatníka. Doplňte ho o pár kúskov podľa najnovších trendov, ktoré diktuje tohtoročná móda. Jarná kolekcia v Lidl je plná farieb, vzorov, kvalitných materiálov a samozrejme - neodolateľného talianskeho šarmu. Z množstva strihov a štýlov si môže vybrať naozaj každý. Dámy príjemne prekvapí bohatá ponuka štýlových džínsov v rôznych farbách, tričká s krátkym i dlhým rukávom, letné tielka, legínsy aj džegínsy, sukne, ľahké jarné kabáty, blúzky, pohodlné baleríny aj kabelky.

Lidl prináša štýlovú jarnú kolekciu inšpirovanú Rímom
Foto: Lidl
Rovnako ako dámska, aj pánska talianska móda je povestná svojím neopakovateľným štýlom. Outfit pravého Taliana dodajú pánom športové mikiny, pánske džínsy rôznych farieb, štýlové pulóvre, vesty, tričká, polokošele, tenisky a sexi šály.

Urobte si radosť a nechajte sa inšpirovať novou rímskou jarnou kolekciou v predajniach Lidl od marca do mája.

Celú kolekciu nájdete na:
http://www.lidl-pageflip.com/sk.html?kid=QQp7ns