Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Ľudia môžu svojim blízkym zaslať originálnu pohľadnicu

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR/Štefan Puškáš

Pošta pohľadnicu vytlačí a zašle adresátovi v rámci Slovenska a aj do zahraničia.

Bratislava 4. augusta (TASR) - Ľudia môžu svojim blízkym poslať pozdrav z dovolenky, špeciálnych udalostí, výročí či sviatkov. Môžu si ho vytvoriť vďaka službe Slovenskej pošty Moja pohľadnica prostredníctvom mobilu alebo webu. Pošta pohľadnicu vytlačí a zašle adresátovi v rámci Slovenska a aj do zahraničia. Informovala o tom špecialistka komunikácie Slovenskej pošty Gabriela Hodálová.

"Personalizovanú pohľadnicu si môžete vytvoriť cez stránku www.mojapohladnica.sk, pridáte vlastnú fotografiu alebo obrázok, vlastný text, prípadne využijete niektorú z pripravených šablón," približuje Hodálová. Dodala, že záujemcovia si môžu vybrať z dvoch formátov pohľadnice, a to A5 a A6.

Pošta doručí pohľadnicu v rámci celého Slovenska do troch pracovných dní. Pohľadnicu je podľa Hodálovej možné poslať aj do zahraničia. Lehota doručenia a cena bude závisieť od krajiny, do ktorej je pohľadnica zaslaná. Hodálová pripomína, že jednu pohľadnicu je možné zaslať viacerým osobám a v rámci jednej objednávky je možné vytvoriť viac pohľadníc.

Originálnu pohľadnicu si môžu záujemcovia objednať z celého sveta cez mobilný telefón, tablet aj desktop. "Na odoslanie nie je potrebná registrácia. Registrovaným zákazníkom sa automaticky ukladajú adresy odoslaných pohľadníc," podotkla Hodálová.