Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Lukáš Adamec zverejnil videoklip k piesni Veď vieš

Na archívnej snímke spevák Lukáš Adamec. Foto: TASR - Pavol Zachar

Duet Veď vieš, ktorý Lukáš nahral s mladou speváčkou Luciou Gibarti, je siedmou a zároveň poslednou skladbou zo spomínaného CD, ktorá sa dočkala i vizuálnej podoby.

Bratislava 12. októbra (TASR) - Spevák Lukáš Adamec zverejnil video k skladbe Veď vieš, ktorú naspieval so speváčkou Luciou Gibarti. Nový videoklip pomyselne uzatvára etapu jeho ostatného štúdiového albumu ...na lepšie časy... Zároveň prezrádza, na čo sa priaznivci slovenskej muziky môžu najbližšie tešiť. TASR informoval PR manažérka Janka Marczellová.

Duet Veď vieš, ktorý Lukáš nahral s mladou speváčkou Luciou Gibarti, je siedmou a zároveň poslednou skladbou zo spomínaného CD, ktorá sa dočkala i vizuálnej podoby. Veď vieš pochádza z pera samotného speváka, či už textovo aj po hudobnej stránke.

"Táto pieseň vznikala dlhšie. Nápad na námet skladby bol môj. Tomi Okres, basgitarista skupiny Chinaski, mi túto vec doprodukoval spoločne s klávesákom tejto skupiny Jánom Steinsdörferom. Aj vďaka nim má táto pesnička v sebe skutočný život. Chcel som pôvodne urobiť song o hádke, respektíve spievaný hádkou, následne ho zjemniť udobrením," približuje spevák význam piesne.

"Pôvodne som chcel mať v klipe čisto deti, ktoré sa hašteria a behajú po dome, záhrade, naháňajú sa. Je to detský prejav, že sa ľúbia. Potom mi došlo, že v klipe jednoducho musíme byť aj ja a Lucka. Nakoniec to do rúk zobral Miško Nemtuda a vzišiel z toho síce fiktívny, zato krásny príbeh," dodáva Lukáš.

Samotné natáčanie prebehlo v prostredí mlynu v Jelke a produkčný tím pod vedením Nemtudu to stihol za jediný deň. "Postprodukcia, z časovej zaneprázdnenosti všetkých zúčastnených, trvala 2 až 3 týždne. Režisér mal so sebou super tím ľudí a veľmi rád by som vyzdvihol aj šikovnosť a pružnosť našich dvoch malých hercov – Lindu Szabovú a Wiliama Vanka. Sú to veľmi talentované deti," doplnil spevák.





Veď vieš klip: