Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Lýdia Eckhardt oslávi päťdesiatku veľkolepou módnou šou

Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Jubilantka s mladistvým vyžarovaní sa netají tým, že pravidelne cvičí zumbu a nedá dopustiť na zdravý detox.

Bratislava 11. mája (TASR) - Prvá dáma slovenskej módnej scény a uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt oslávi svoje 50. narodeniny na módnej šou, ktorá sa dnes uskutoční v priestoroch bratislavského hotela Double Tree by Hilton. TASR informovala PR manažérka Ľubica Kubičková.

Jubilantka s mladistvým vyžarovaní sa netají tým, že pravidelne cvičí zumbu a nedá dopustiť na zdravý detox. Je vždy dokonale upravená. Skutočné tajomstvo krásy však ukrýva niekde inde. Ako sama hovorí, šťastie je o vnútornom pocite. Známa módna dizajnérka sa riadi svojim osobným mottom "Správaj sa tak, ako sa chceš cítiť" a robí všetko pre to, aby sa cítili dobre aj všetci v jej okolí. Pozitívne vníma aj svoje okrúhle jubileum, ktoré oslávi prehliadkou novej jarnej kolekcie v štýle veľkolepej oslavy života.

"Konečne som si uvedomila, že žiť treba pre dnešok. Práve teraz mi začína skutočný život, život uvedomenia si každého okamihu, každej minúty," uviedla Lýdia Eckhardt, ktorá pred dvadsiatimi rokmi rozbiehala svoj vlastný módny salón v Bratislave. Svoju radosť zo života vložila aj do svojej najnovšej kolekcie. Pozitívne vibrácie pretransformovala do sýtych farieb a hravých vzorov v odtieňoch rozkvitnutých jarných kvetov.

Prehliadka bude mať i charitatívny rozmer. Každý, kto príde na módnu šou, podporí kúpou originálnej kľúčenky v dizajne LE verejnú zbierku pre deti z Detskej onkológie v Košiciach. Počas slávnostného večera vystúpi i populárno-operné trio La Gioia, šansónom bude sprevádzať muzikálová speváčka Veronika Hatala.