Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

M. Smutný predstavuje pieseň Words U Say, ospravedlňuje sa ňou ženám

Matej Smutný - Words U Say (Official Video). Foto: Youtube

Spevák a skladateľ k piesni nakrútil súčasne aj videoklip.

Bratislava 10. februára (TASR) - Slovenský spevák a skladateľ Matej Smutný zverejnil novú skladbu Words U Say. Ide o prvý singel z pripravovaného debutového albumu, ktorý má vyjsť ešte tento rok. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

"Muži niekedy počujú iba 'bla bla bla'. Chcel som sa skladbou ospravedlniť všetkým ženám za to, že chlap má toho niekedy v hlave toľko, že už nemá kapacitu na to, aby počúval každú vetu svojej partnerky, priateľky, manželky," vysvetľuje Smutný.

Spevák a skladateľ k piesni nakrútil súčasne aj videoklip. Hlavnej ženskej úlohy sa v ňom ujala finalistka Miss Slovensko 2021 a niekoľkonásobná majsterka v karate Lujza Kalčok. "Som veľmi rada, že som sa mohla spolupodieľať na dotvorení tejto skladby a priložiť tak ruku k dielu Word U Say. Podľa mňa dosahuje svetovú úroveň a nesie v sebe aj veľmi pekný odkaz, ktorý je zachytiteľný, iba ak sa nad skladbou trošku hlbšie zamyslíme," komentovala hudobnú novinku Kalčok. Tvorbou videoklipu Smutný poveril Roba Bošeľu z audiovizuálneho štúdia Môlča Records.



Vydavateľ skladby Words U Say dodáva, že ide pravdepodobne o prvú slovenskú nahrávku, ktorá vznikla momentálne v najpokročilejšom zvukovom formáte Dolby Atmos, umožňujúcom vychutnať si priestorový zvuk. "Formát Dolby Atmos prináša úplne nový rozmer počúvania hudby. Po niekoľko desaťročiach vylepšovania stereo zvuku nakoniec prišla revolúcia, ktorá nám umožňuje počúvať hudbu tak, ako by sme boli priamo v nej. Je to úžasné počúvanie," poznamenal Smutný, ktorý singel zložil a nahral v spolupráci s producentmi z Gilkicker Productions.