Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Magazín

Má online zoznamka nejaké riziká?

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Pre niekoho je zoznámenie sa nočnou morou. Nie každý má taký fond extrovertnosti ako Eva Máziková.

Bratislava 8. decembra (OTS) - Čo však robiť v takom prípade, keď nechcete len netrpezlivo stáť pri bare a nesmelo sa obzerať po vašich potencionálnych objektoch zoznámenia sa? Skúste online zoznamku.

Výhody online zoznamky
Hlavnou výhodou online zoznamky je, že sedíte v pohodlí domova, kde na vás nehľadia desiatky cudzích očí. Tiež máte viac času na premyslenie odpovede a nemusíte odpovedať spontánne, keď je to pre vás trápenie. Navyše existujú rôzne tematické miestnosti – priateľská kresťanská zoznamka, otvorená erotická zoznamka či zoznamka pre slobodné mamičky. Takže už dopredu viete, akí ľudia tu asi sú.

Používajte filter

Máte na poličke breviár? Choďte do miestnosti pre kresťanov. Hľadáte iba fyzický vzťah? Sexzoznamka vás nesklame. Už pri vstupe do zoznamky máte predstavu, čo tu nájdete a akí ľudia tu na vás čakajú. Keď pridáte do akcie ešte aj filter – vek, pohlavie, mesto, záľuby, s veľkou pravdepodobnosťou natrafíte na niekoho, s kým už máte niečo spoločné. A hneď viete, o čom si máte písať, žiadne rozpačité témy, ale bavíte sa o tom, čo máte obaja radi.

Hrozí vám niečo?
Rôzni odborníci varujú pred online zoznamkami, ale tam vám hrozí ešte menšie nebezpečenstvo ako v skutočnom svete. Stačí sa správať len prirodzene prezieravo a nezdieľať s neznámymi ľuďmi osobné údaje a ste v poriadku. Otravuje vás niekto? Stlačíte krížik v okne so správou a je po probléme. Naopak, nebojte sa stretnúť s niekým, komu dôverujete. Možno sa dočkáte aj nefalšovaného vyznania lásky. Pretože nejeden pár sa zoznámil práve na internete.