Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Magazín Womanman už aj v Apple aplikácii

titulka decembrového čísla Foto: WomanMan

Obľúbený internetový magazín pre dámy dosiahol ďalší zo svojich plánovaných míľnikov.

Bratislava 14. decembra (TERAZ.sk - OTS) – Už od decembra je čitateľkám prístupný v novom formáte a pripravený na stiahnutie pre Apple a od januára bude aj na stiahnutie pre Android. Čitateľky si tak svoj magazín budú môcť vychutnať aj vo svojich tabletoch, či smartfónoch.

Magazín WomanMan len nedávno prešiel kompletným redizajnom. Čiernu elegantnú farbu nahradila živšia biela a úvodné okno taktiež zmizlo. Okrem tejto zmeny magazín pripravil aj aplikáciu pre Apple i Android, v ktorej si čitateľky nájdu nielen aktuálne číslo, ale aj archívne kusy. Aplikácia bude spoplatnená sumou 0,89 euro. Okrem tohto plateného obsahu, v ktorom si čitateľky nájdu rozšírené články, ale najmä prístup k prezeraniu virtuálnych panoramatických prezentácií rôznych produktov, služieb ale aj zaujimavých kultúrnych pamiatok, bude prístupná aj bezplatná verzia s krátkymi článkami o novinkách zo sveta krásny, módy, médii, ale aj politiky.

Womanman je špecifický práve pre svoj koncept. Ponúka reklamný formát, ktorý obsahuje PR články spolu s videoreportážou a panoramatickou prezentáciou v 3D panoráme. Aplikácia je preto absolútne ideálny formát, ako si čitateľ vychutná všetky technické špecialitky, ktoré aplikácia ponúka.
Klasické reportáže získajú novú šťavu prostredníctvom videa, ktoré sa môžu tešiť aj na viac videozáznamov z módnych prehliadok, zo Slovenska ale aj zo zahraničia. Čitateľky budú mať prostredníctvom videoreportáže a panorám pocit, že sú virtuálne na daných podujatiach.

www.womanman.sk