Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Majk Spirit príde opäť do Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Areálom GINO PARADISE Bešeňová sa budú naživo ozývať texty Majka Spirita. Ten totiž opäť príde potešiť svojich fanúšikov priamo ku bazénom.

Bešeňová 13. augusta (OTS) - Zábavu v dave rozprúdi show Hip hop fakulty s Lady Mel a Johnym Perfectom. Tanečné kroky hip hopu sa môžu návštevníci naučiť s Deep dance.

Tento víkend bude v Bešeňovej opäť skvelá show. Tento krát sa bude všetko točiť okolo HIP HOPu. Celý deň budú prebiehať v areáli tanečné hodiny s Deep Dance. Návštevníci uvidia rôzne štýly a dokonca aj tanečný battle!

Na všetkých sa tešia aj členovia Hip hop fakulty pod vedením Melánie Kasenčákovej alias Lady Mel a Jána Mečocha alias Johnny Perfecto.

Ku večeru sa pri bazénoch objaví aj Majk Spirit. Ten nepríde do vodného raja v plavkách, aby si oddýchol v bazénoch, prípadne si zajazdil na toboganoch, ale príde medzi fanúšikov so svojimi najlepšími hitmi a predvedie svoje raperské umenie.

V Bešeňovej pripravujú najlepší koktejl letnej zábavy aj na august. Do areálu príde ešte HEX a opäť známe osobnosti z Parasport24. Počas celého leta sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend a o skvelé ceny. Viac na www.ginoparadise.sk.
Foto: GINO PARADISE Bešeňová