Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Majte výsledky zápasov vždy rýchlo po ruke

Foto: wavebreakmedia/Shutterstock.com

Slovensko žije hokejom takmer neustále. Má to niekoľko príčin. Spolu s futbalom ide o najviac preferované športy, ku ktorým si veľmi veľa ľudí vytvorilo naozaj vrelý vzťah.

Bratislava 22. marca (OTS) - Ak sa ale hokej nehrá na Slovensku, prípadne nie je pre diváka dostatočne zaujímavý, má na výber niekoľko ďalších štátov, kde je hokej rovnako obľúbeným národným športom a hrajú ho na vysokej úrovni v niekoľkých ligách.

Ak by sme zostali v Európe
Po kvalitný hokej nie je naozaj potrebné ísť príliš ďaleko. Nielen ruská hokejová liga je jedna z najobľúbenejších súťaží u nás. Hrá v nej niekoľko Slovákov a rozširuje sa aj do iných štátov, mimo Ruska. Časový posun niektorých zápasov ale komplikuje život fanúšikom. V takej chvíli je potom najlepšie si nájsť aktuálne KHL výsledky na internete.

Mnoho stránok ponúka výsledky nielen naživo, ale aj s možnosťou histórie niekoľkých zápasov v minulosti. Ak je aj zápas v dostupnej hodine, ale ho nemáte kde pozerať, nebojte sa. Tieto výsledky sa na dobrých weboch aktualizujú tak rýchlo, že ich uvidíte akoby ste sa pozerali na zápas priamo v hale.

Takmer celý svet žije hokejom
Nové výsledky hokeja sú predsa pre množstvo ľudí veľmi dôležité. Nemusí ísť len o slovenskú alebo ruskú či švédsku ligu, ale najmä tú americkú, ktorá sa hrá s naozaj výrazným časovým posunom. Preto je skvelé mať otvorenú kvalitnú stránku s výsledkami a hneď ju v prípade potreby navštíviť, aby ste sa na výsledok pozreli sami.

Nezabudnite si poriadne pozrieť detail zápasu a taktiež kto strelil góly alebo kto chytal v bránke vo vašom obľúbenom tíme. Všetko je k dispozícii na jednom mieste, prehľadne, akoby ste to sledovali a to aj napriek tomu, že ste sa práve čerstvo zobudil do nového dňa. Nie každý si totiž môže dovoliť pozerať celú noc hokej, prípadne predplatiť si kanály, kde je možné sledovať veľa zahraničných líg.