Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Matyšák triumfoval v Madride

Matyšák triumfoval v Madride Foto: Víno Matyšák

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou, Müller Thurgau neskorý zber, ročník 2013 z produkcie spoločnosti Víno Matyšák získal veľkú zlatú medailu.

Bratislava 26. marca (OTS) - Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou, Müller Thurgau neskorý zber, ročník 2013 z produkcie spoločnosti Víno Matyšák získal na najprestížnejšej španielskej výstave vín Bacchus 2014 konanej v Madride, veľkú zlatú medailu.

Peter Matyšák
Foto: Víno Matyšák
Zisk veľkej zlatej medaily pre suché biele víno je v svetovej konkurencii historickým úspechom, ktorý nemá obdobu. Ziskom 96 bodov v rámci 100 bodového hodnotenia znamená absolutórium pre výrobcu.

Odroda Müller Thurgau je na Slovensku často poslom a prvým vínom v ročníku, ktoré ukazuje krásu ročníka. Müller Thurgau od spoločnosti Víno Matyšák milujú ľudia pre jeho sviežosť, mladosť, muškátovo - citrusový prejav s nuansami limetky, hrušky, ako v aróme tak aj v chuti. Už v týchto dňoch sa pripravuje na fľašovanie a každý ho bude môcť ochutnať spolu s ostatnými vínami z ročníka 2013.

Obrovský úspech spoločnosti Víno Matyšák podčiarkuje aj zisk zlatej medaily pre Prestige Devín, Bobuľový výber, ročník 2013.

Ocenenia z medzinárodných výstav v roku 2014
Ocenenia z medzinárodných výstav v roku 2014
Foto: Víno Matyšák