Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 27. máj 2024Meniny má Iveta
< sekcia Magazín

Michal Hrůza predstavuje nový singel a klip Neplavec

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

O kameru, scenár, réžiu a strih sa postaral basgitarista Pavel Brilla.

Bratislava 10. augusta (TASR) - Spevák, gitarista a autor desiatok rádiových hitov aj úspešných filmových piesní Michal Hrůza prichádza s novým singlom. Po energickej marcovej piesni Sebestředná? teraz predstavuje emotívnu baladu o láske s názvom Neplavec, ktorú dopĺňa o čiernobiely videoklip, odohrávajúci sa na pobreží Baltského mora. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

"Klip opisuje príbeh o okúzlení krásnou ženou, ktorá donúti bláznivo zamilovaného neplavca ísť do mora za ostatnými napriek tomu, že nevie plávať. A skoro sa utopí. Zachráni ho iné dievča, ktoré si zachová chladnú hlavu," popisuje metaforický príbeh singlu a videoklipu autor piesne Hrůza.

Osudnú krásku v klipe stvárnila Petra Beránková, úlohy záchrankyne sa zhostila Ivana Uhlířová. Celá snímka sa okrem iného odohráva v poetickom prostredí piesočnej pláže mestečka Zingst na samotnom severe Nemecka, kde hlavných protagonistov vrátane Michala Hrůzu a jeho kapely Hrůza obmývajú vody Baltského mora. O kameru, scenár, réžiu a strih sa postaral basgitarista Pavel Brilla a v roli námorného kapitána sa objaví aj nový člen kapely, uznávaný hudobník Jan Horáček, známy zo sprievodnej kapely Mira Žbirku.