Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Slovenka Miriam Mattová je novou Miss Bikini Universe 2013

Miriam Mattová Foto: Teraz.sk/Miriam Mattová

Slovenská modelka zvíťazila v celosvetovom finále súťaže krásy Miss Bikiny Universe 2013 v Číne.

Bratislava 6. októbra (TERAZ.sk) – Slovenská modelka Miriam Mattová je novou Miss Bikini Universe 2013. Slovenská modelka získala v prestížnej súťaži prvé miesto. Práve v týchto dňoch sa Slovenka nachádza v čínskom meste Tainig, kde sa konalo svetové finále súťaže Miss Bikini Universe 2013.

Druhé miesto získala modelka z Kazachstanu a na tretej priečke sa umiestnila súťažiaca z Portugalska.

Vo finále okrem našej modelky súťažilo viac ako 50 dievčat z celého sveta. Miriam Mattová bola na súťaži ako jediná zástupkyňa zo Slovenska. Momentálne je v Číne už tretí týždeň. Počas súťaže dievčatá cestovali v rámci celej krajiny.

Veľké finále a slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutočnilo dnes o 20.30 hod miestneho času, porotcovia rozhodli o celkovej víťazke súťaže. Okrem hlavných cien získali súťažiace aj množstvo vedľajších ocenení. Mladá Bratislavčanka dnes vystúpila aj v slovenskom kroji, ktorý jej navrhla slovenská módna návrhárka Jana Gavalcová.

Miriam Mattová má 21 rokov a pochádza z Bratislavy. Momentálne študuje na Vysokej škole manažmentu/City university of Seattle v Bratislave. Modelingu sa venuje od 17 rokov, okrem iného bola i finalistkou súťaže Miss Slovensko 2012.


Informácie pre Teraz.sk poskytla Tatjana Mattová.



Miriam Mattová
Foto: missuniversebikini.com


Miriam Mattová (uprostred)
Foto: Teraz.sk/Miriam Mattová