Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Misia známych osobností bola úspešná

Misia známych osobností bola úspešná Foto: MISIA

V stredu sa známi herci, moderátori, speváci, umelci stali špeciálnymi kuriérmi a na bicykloch doručovali v hlavnom meste umelecké certifikáty.

Bratislava 9. júna (OTS) - Za doručovanie zbierali finančné prostriedky na nákup pomôcok pre zdravotne znevýhodnené deti. Každý si tak mohol zavolať hviezdneho kuriéra a stretnúť sa s Marošom Kramárom, Petrom Kočišom, Karin Haydu alebo niekým ďalším z tímu charitatívneho projektu osobností MISIA, Aby bol svet lepší. Nakoniec sa podarilo vyzbierať sumu 13 430 €.

Charitatívny projekt MISIA, Aby bol svet lepší sa konal už 11. rok. Známe osobnosti sa neboja sadnúť na bicykle a brázdiť ulice Bratislavy pre dobrú vec. Roznášajú certifikáty vytvorené pre túto príležitosť umelcom Petrom Stankovičom. Za poplatok 10 € si ich môže kúpiť ktokoľvek a známa osobnosť ho osobne doručí. Už vopred je jasné, ktorým deťom je venovaný aktuálny ročník. Tento rok sa MISIA konala pre 11 ťažko zdravotne znevýhodnené deti a misia bola splnená.



Vďaka patrí všetkým
Projekt je jedinečný v mnohých smeroch. Konkrétna pomoc, fyzické nasadenie, stretnutia s neznámymi ľuďmi, adrenalínový zážitok bicyklovať po Bratislave... To, čo však všetkých v projekte spája, je ľudskosť, súcit, snaha pomôcť druhým.

Všetci členovia MISIE, vrátane organizácie projektu, sa podieľajú dobrovoľne na dosahovaní spoločného cieľa - Aby bol svet lepší. A vďaka partnerom sa nám každý rok darí MISIU uskutočniť.



Bicyklovali sme na slovenských bicykloch DEMA Bicycles, o bezpečnosť na cestách sa postaral ProAssist, nadštandardný servis pre centrálu MISIE nám tento rok poskytlo Trhovisko Miletičova, o raňajky sa postaralo RAJO a Urbánek - Mäso Lahôdky, pitný režim zabezpečovala Lucka - Tvoj vodný anjel, o realizáciu projektu a medializáciu sa komplet postarala agentúra PBR Slovensko, výber zdravotne znevýhodnených detí a zabezpečenie dodania pomôcok ako aj administráciu projektu Podnikové médium roka.
Ďakujeme mediálnym partnerom: RTVS, SITA, TASR, StartitUp za pomoc pri medializácii projektu.
Viac informácií: Facebook: Misia – osobnosti kuriérmi
https://www.facebook.com/MISIAabybolsvetlepsi