Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Módne kabelky na jesenné dni

Módne kabelky na jesenné dni Foto: CCC

Dámske kabelky sú praktickým a módnym doplnkom na tvorbu trendy outfitov počas celého roka.

Bratislava 30. septembra (OTS) - Pri výbere kabelky by ste mali zohľadniť predovšetkým účel, na ktorý chcete daný kúsok využívať. Napríklad ak hľadáte kabelku na bežné dni, kde by sa mal zmestiť notebook a zápisník, zvolíte zrejme neutrálnu väčšiu tote kabelku napríklad v čiernej farbe. Ak hľadáte kabelku do mesta, zrejme zvolíte menšiu listovú alebo crossbody verziu s výraznejším zdobením. Ako vyberať kabelky na jesenné dni?

Kabelkové, jesenné trendy roku 2021
Medzi trendy dámske kabelky roku 2021 patria jednoznačne semišové kabelky. Jeseň sa totiž spája s omnoho hrubšími materiálmi a semiš, napríklad v neutrálnej hnedej farbe, je ideálnou voľbou. Na jeseň 2021 sú trendy semišové kabelky v neutrálnych paletách a moderných siluetách. Medzi najobľúbenejšie patria rozličné odtiene kávy, napríklad v pohodlnej crossbody verzii pre každodenné komfortné, trendy štylizácie.

Na jeseň tohto roku sa do povedomia opäť dostáva aj hadí vzor. Objavuje sa na tričkách, legínach, či topánkach, ale rovnako neobišiel ani dámske kabelky. Štruktúrovaný materiál a neutrálne farby hadieho vzoru budete vedieť veľmi štýlovo zakomponovať aj do outfitov na bežné nosenie. Rovnako sa takéto kúsky hodia aj na párty, či len tak do mesta. Zadovážte si takýto kúsok a jeho použitím docielite veľmi rýchlo trendy vzhľad každého outfitu. Okrem hadieho vzoru, môžete siahnuť aj po kúskoch s leopardím vzorom, ktorý tiež krásne doplní jesenné outfity.

V posledných mesiacoch sa medzi trendy dostali aj tašky s hornou rukoväťou alebo top-handle bags. Ide o trend, ktorý sa vrátil z dávnej minulosti a v súčasnosti zažíva obrovský boom. Ak si chcete tento trend užívať aj počas jesene, môžete si zadovážiť takúto kabelku v príjemnom jesennom odtieni. Skvelou voľbou môže byť napríklad temná burgundy s nádychom sofistikovanosti.

Veľký výber nádherných jesenných trendov v oblasti dámskych kabeliek nájdete napríklad na CCC.sk. Priamo z pohodlia domova si môžete vyberať zo širokého sortimentu moderných aj nadčasových kúskov. Ak si chcete dámske kabelky obzrieť, môžete nakupovať aj v kamenných predajniach CCC.

Jesenné outfity pre trendy kabelky
Spomínané trendové kabelky je potrebné aj dobre doladiť so zvyškom outfitu, aby mohli naplno vyniknúť. Napríklad semišové kabelky v kávových odtieňoch môžete kombinovať k mnohým štýlom a farebným kombináciám. Ideálne sa hodia k trenčkotom, či sakám, pokojne aj v kombinácii tón v tóne. Rovnako ich môžete zakomponovať aj do outfitu s koženkovou bundou, či rifľovkou. Ide o veľmi variabilný kúsok, ktorého kúpu neoľutujete.