Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Moja zóna po rokoch spojila Moma a Rytmusa

Na snímke raper Momo. Foto: YouTube.com

Okrem Rytmusa je však nový Momov album plný aj ďalších zaujímavých spoluprác.

Bratislava 19. apríla (TASR) - Slovenský raper Momo vydáva svoj v poradí 11. štúdiový album s názvom MXI. Novinku avizuje prvý oficiálny singel Moja zóna a videoklip ku skladbe, v ktorej hosťuje Rytmus. "Chalani neboli spolu za mikrofónom od roku 2015. Téma tejto skladby spočíva v neprístupnosti cudzím ľuďom, čo do istej miery korešponduje s frázou, ktorá sa okolo Momovho mena točila dlhé roky - Momo sám," TASR o tom informovala PR manažérka Jana Trellová.




Okrem Rytmusa je však nový Momov album plný aj ďalších zaujímavých spoluprác. "Po prvý raz budeme Moma počuť s Frayerom Flexkingom a obrovským prekvapením pre fanúšikov je featuring s Majkom Spiritom, čo je jedno z najzaujímavejších spojení v prostredí nášho domáceho rapu za posledné roky," poznamenala Trellová.

Album, ktorý obsahuje 11 nahrávok, zaznamenáva aj ďalšie premiérové spolupráce. Momo prvýkrát spolupracoval s Pauliem Garandom a Refewom. Ďalej budú fanúšikovia v trackliste počuť Dana Kapitána a vo vokáloch aj hlas Martina Císara. "Toho si Momo zavolal do jednej zo svojich najosobnejších skladieb vôbec. Podľa samotného Moma je však najväčšia spolupráca na albume s Hoodinim," dodala Trellová s tým, že fanúšikovia sa dočkajú tiež pokračovanie série "Ja som Bratislava".