Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Montované haly sa tešia veľkej popularite

Foto: bogdanhoda / Shutterstock.com

Montované haly sa v súčasnosti dostali značne do popredia. Je to najmä vďaka nespočetnému množstvu výhod, ktoré výstavba takejto haly so sebou prináša.

Bratislava 23. septembra (OTS) - Priestory pre biznis sú veľmi podstatné a takmer pre všetky spoločnosti tvoria pevný základ. Haly, ktoré sa využívajú napríklad na uskladnenie tovaru musia spĺňať množstvo dôležitých podmienok, ako je napríklad konštantná teplota, vlhkosť, aby bol tovar v dobrom prostredí a nedošlo tak k jeho znehodnoteniu.

Prečo práve montované haly z ocele?
Výstavba haly je proces, pri ktorom sa snažia spoločnosti ušetriť čo najviac času. Je dôležité, aby bola stavba haly rýchla a zároveň aby spĺňala všetky bezpečnostné podmienky. Montované haly z ocele sú ideálnym príkladom takejto stavby, ktorá je rýchlo realizovateľná a zároveň veľmi bezpečná. Oceľová konštrukcia tiež zaručuje dlhú životnosť takýchto hál, čo je pre spoločnosti tiež veľmi dobrou dlhodobou investíciou.

Montovaná stavba je veľmi ľahko prispôsobiteľná vašim požiadavkám. Práve preto je ideálna na rôzne výrobné haly, sklady, dielne, či kombinácia viacerých variant. Poslednou, no napriek tomu nesmierne výraznou výhodou montovaných hál je ich cena. Popularita je teda určite spojená najmä s bezstarostným priebehom rýchlej stavby a s primeranou cenou za dlhodobú investíciu.

Praktické a trvácne
Oceľové haly sú z odolného materiálu a preto sú veľmi trvácne. Dokonca si nevyžadujú ani žiadnu špeciálnu údržbu, či starostlivosť. Sú odolné voči korózii a plechy svojim povrchom zabraňujú vzniku machových porastov. Veľmi dobrou vyhliadkou pre vašu spoločnosť do budúcnosti môže byť aj fakt, že takéto stavby sa dajú jednoducho rozšíriť, či inak rekonštruovať. Ani samotná rekonštrukcia nie je finančne náročná a preto pri zväčšení obratu vášho biznisu môžete jednoducho rozšíriť aj vaše priestory.

Tieto haly majú široké využitie a v súčasnosti predstavujú najekonomickejší a najrýchlejší spôsob výstavby haly. Takéto haly s oceľovou konštrukciou je možné podľa vašich preferencií aj zatepliť. Dokonca môžete byť u rôznych spoločností aj kreatívni čo sa týka farby panelov a navoliť si ak zaujímavé kombinácie, ktoré budú aj esteticky zodpovedať vašim požiadavkám.

Celá výstavba haly funguje na jednoduchom princípe. Všetky časti sú spájané skrutkami, vďaka čomu sa pri stavbe nemusí zvárať. Celá konštrukcia funguje na báze lega a tak sa veľmi rýchlo každá časť dostane na správne miesto. Zároveň vám takéto skrutkové spoje zabezpečujú dostatočnú odolnosť a bezpečnosť samotnej oceľovej konštrukcie. Jednotlivé diely sú predpripravené a pri stavbe sa len rýchlo dajú dokopy, aby ste ušetrili čo najviac času.