Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Magazín

Montyho videlo už viac ako 10 miliónov ľudí. Ste medzi nimi?

Týždeň na webe: Montyho videlo už viac ako 10 miliónov ľudí. Ste medzi nimi? Foto: Youtube.com

Instagramová hviezda: 17- ročný Liam kopíruje celebrity. Nová sociálna sieť vám za reklamu zaplatí. Virálnym hitom sa stal tučniak Monty.


Bratislava 11. novembra (TABLET.TV) – Hviezdou Instagramu sa stáva iba 17-ročný Liam Martin z Nového Zélandu. Na sieti má viac než 1,8 miliónov followerov, ktorí sa zabávajú na jeho napodobňovaní známych ľudí. Hádam najznámejšie je Liamovo stvárnenie Nicky Minaj.

Všadeprítomná reklama na sociálnych sieťach môže byť otravná. Zmeniť pohľad na ňu sa rozhodli tvorcovia novej sociálnej siete americkej tsu. Ide o koncept sociálnej siete, ktorá svojím užívateľom platí za šírenie reklamy cez publikovanie príspevkov. Tsu sľubuje, že z príjmu z reklamy si ponechá len desatinu a zvyšok rozdá užívateľom. Sieti vraj nezáleží na lajkoch či komentároch, dôležité je, koľko ľudí sa k reklame dostane vďaka vášmu obsahu. Ako to Tsu bude monitorovať, je ale otázne, rovnako ako to, či sa medzi užívateľmi uchytí.

Vianočné reklamy nemusia byť vždy len včasným obťažovaním. A tak som si povedala, že prišiel čas na prvú z nich. Virálnu reklamu, ktorej hlavnou hviezdou je tučniak Monty, si na Youtube od 6. novembra rozkliklo takmer 10 a pol milióna užívateľov. Môžeme len tipovať, či si ju pozrie viac ako 13 a pol milióna ľudí, a tak prekoná minuloročnú reklamu tej istej značky.

Viac než 13 miliónov followerov Rihanny sa pred pár dňami potešilo. Po šiestich mesiacoch sa speváčka opäť objavila na Instagrame, vďaka čomu sa po dvoch rokoch ozval cez oficiálny profil siete aj šéf Instagramu Kevin Systrom.