Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. júl 2024Meniny má Božena
< sekcia Magazín

Multifunkčné párty stany a plachtové haly poslúžia v každom počasí

Ilustračné foto Foto: FooTToo / Shutterstock.com

Leto je ako stvorené na rôzne podujatia či párty. Avšak ani v týchto teplých mesiacoch nemusí byt počasie pre zabávajúcich sa úplne zhovievavé.

Bratislava 16. augusta (OTS) - Našťastie sa aj v našich končinách začína tešiť popularite aj táto zaujímavá alternatíva.

Máte obavu z premenlivého počasia, ktoré vám môže poriadne zavariť pri usporiadaní určitého exteriérového podujatia či stretnutia? Párty stan či plachtová hala sa nehodí len ako ochrana pred dažďom či vetrom, pomôžu aj v opačných situáciách, a to pri silnom slnku.

Párty stany nie len na oslavy
Čaká vás organizácia svadby, záhradnej párty či len klasického posedenia s rodinou alebo priateľmi? Párty stany disponujú veľkým množstvom zaujímavých výhod. Ide však aj o skvelú alternatívu pre všetkých, ktorí si chcú svoj pozemok vybaviť o čosi luxusnejším altánkom. Nejde však len o ochranu pred horším počasím či naopak výrazným slnkom (plachta môže disponovať aj vhodným UV filtrom). Vaša návšteva určite ocení aj elimináciu výskytu hmyzu. Využiť sa dá aj na špecifickejšie prípady ako napríklad workshopy, stánok na predaj, improvizované ihrisko pre deti alebo miesto pre bazén či vírivku. Je len na vás, aké rozmery či konštrukciu si zvolíte. Menej finančne nákladný párty stan vám nezaberie veľa miesta, no pri 12 metroch štvorcových pohostí viaceré osoby. Svadobný stan by ale mal disponovať väčším priestorom a aj výškou. Pozor na odolnosť plachty napríklad voči teplu či UV žiareniu.

Plachtové haly ochránia aj pred silnými poveternostnými vrtochmi
Pre náročnejších sú k dispozícii plachtové haly. Ide o skvelé ekonomické riešenie napríklad pre firmy, ktoré si tak môžu bezpečne uskladniť veci a ochrániť ich pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Kvalitná konštrukcia je spoľahlivá aj pri horších poveternostných podmienkach a odolá vetru aj dažďu. Dobré je si zvoliť celoročnú konštrukciu, z bezpečnostného hľadiska je dôležitá aj ochrana pred požiarmi.