Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Na premiére gangsterky predstavili aj novú pieseň J. Kirschner

Jana Kirschner Foto: Jana Kirschner

Na slávnostnej premiére pieseň predstavili publiku spoločne s videoklipom, o ktorý sa postaral Rasťo Boroš, režisér, scenárista i producent filmovej novinky.

Bratislava 6. októbra (TASR) – Nový slovenský film Čierne na bielom koni mal v stredu (5. 10.) premiéru v Bratislave. Romantickú gangsterku bude na ceste do kín sprevádzať nová pieseň Jany Kirschner s názvom Lovestory. Naspievala ju spoločne s Milanom Ondríkom, predstaviteľom jednej z hlavných úloh. Na slávnostnej premiére pieseň predstavili publiku spoločne s videoklipom, o ktorý sa postaral Rasťo Boroš, režisér, scenárista i producent filmovej novinky.



Súčasťou slávnostnej premiéry boli aj spomienky, herci Attila Mokos, Tomáš Mischura, Petr Vaněk a Rebeka Poláková spomínali na živelné nakrúcanie v Lučenci a Rimavskej Sobote, na miestach, na ktorých sa príbeh odohráva. "Obe mestá čakajú lokálne predpremiéry za účasti tvorcov, sprevádzané výrazným záujmom domáceho publika," uviedol pre TASR PR manažér Peter Gašparík za distribučnú spoločnosť Continental film, ktorá romantickú gangsterku z divokého slovenského juhu uvedie do kín vo štvrtok 13. októbra.