Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Nad párom z filmovej ságy Súmrak sa v súkromí zmráka

Robert Pattinson a Kristen Stewartová Foto: TASR/AP Photo

Talentovaná herečka podľa informácií magazínov People a US Weekly podviedla partnera so ženatým hercom Rupertom Sandersom.

New York 25. júla (TASR) - Nad vzťahom hlavných hrdinov filmovej ságy Súmrak (Twilight) Kristen Stewartovej a Roberta Pattinson, ktorý tvorili nerozlučnú dvojicu aj v súkromí, sa "zmráka".

Talentovaná herečka podľa informácií magazínov People a US Weekly podviedla partnera so ženatým hercom Rupertom Sandersom. Neveru si však vyčíta, pretože to nebol dôsledok hlbšieho vzťahu, ale iba krátkeho flirtu.

Záber, zachytávajúci Stewartovú a Sandersa v objatí, označujú však priaznivci herečky za fotomontáž.

Hovorcovia všetkých aktérov kauzy sa k téme odmietli vyjadriť.

Sanders, renomovaný režisér reklám, ktorý sa začína presadzovať aj vo filmovej oblasti, je pritom ženatým otcom dvoch detí. Jeho manželkou je modelka Liberty Rossová. Stewartová sa s ním zoznámila počas nakrúcania nového filmu Snehulienka a lovec.

Ako bude na eventuálne pravdivú informáciu reagovať Robert Pattinson, očakáva so záujmom nejeden pozorovateľ šoubiznisu. Herec totiž iba nedávno pre taliansku verziu magazínu Vanity Fair dal najavo svoj odmietavý postoj k nevere a označil ju za niečo, čomu nerozumie. Dodal, že jeho rodičia, ktorí sa zoznámili vo veku 17 a 25 rokov, sú stále spolu a sú šťastní, takže aj on vyrastal v takomto duchu.