Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Nadčasové topánky, ktoré musíte mať vo svojom šatníku

Ilustračné foto Foto: vlastné / ccc.eu/sk

Klasické tenisky!

Bratislava 16. januára (OTS) - Klasické tenisky vznikli z pôvodnej potreby vytvoriť pohodlnú obuv pre športovcov, ale ich popularita rýchlo prekročila hranice športu. Od jednoduchých nízkych tenisiek až po výrazné vysoké varianty, klasické tenisky si prešli naozaj dlhým vývojom, vďaka ktorému sú dnes súčasťou každého jedného šatníka ako neoddeliteľný a vždy štýlový doplnok. O tom, prečo by ste mali mať aspoň jeden pár týchto ikonických topánok vo svojej zbierke, a na ktoré staviť, sa dočítate v nasledujúcom článku.



Topánky, ktoré vám dodajú štýl
Pri pohľade na rozmanitosť, ktoré dámske tenisky vo svojich dostupných modeloch ponúkajú, zistíte, že tieto topánky sú dnes už doslova ikonické. Vytvorené s dôrazom na detail a estetiku, klasické tenisky sa neustále vyvíjajú, aby odzrkadľovali aktuálne módne trendy. Od retro kúskov, ktoré oživujú štýl minulých desaťročí, až po futuristické prvky, ktoré naznačujú smerovanie k novým inováciám, dizajnéri neustále experimentujú s rôznymi konceptmi a materiálmi.



V posledných sezónach sme videli návrat k tradičným prvkom, ako sú výrazné švy, logo, alebo klasické farebné kombinácie. Tieto prvky neprinášajú len spomienky na minulosť, ale dodávajú aj osobitý charakter a autenticitu každému jednému páru tenisiek. Okrem bežných bielych a čiernych modelov sú teraz k dispozícii rôzne farebné palety, ktoré umožňujú personalizovať váš vzhľad podľa vlastného vkusu a nálady. Pastelové odtiene pre jemné a elegantné kombinácie, výrazné farby pre odvážne outfity – možnosti sú neobmedzené.
Celkovo povedané, dizajn a štýl klasických tenisiek, ktorý si vyberiete, povie veľa aj o vašom jedinečnom štýle. Klasické, či už dámske alebo pánske tenisky, nikdy nesklamú.



Aké druhy klasických tenisiek potrebujete?
Šatník každého človeka by mal obsahovať zopár základných druhov tenisiek. Iba tak budete totiž pripravení na rôzne príležitosti a aktivity. Tu sú niektoré základné druhy tenisiek, ktoré by mohli byť súčasťou každého dobre vybaveného šatníka:
· Klasické tenisky: Ako sme už spomínali, klasické tenisky s jednoduchým dizajnom sú všestranným a nadčasovým kúskom. Sú vhodné na každodenné nosenie a môžu byť kombinované s rôznymi štýlmi. Tieto tenisky sú veľmi pohodlné a vhodné aj na dlhé hodiny nosenia.
· Športové tenisky: Pre tých, ktorí sa venujú športovým aktivitám alebo len chcú pohodlnú obuv na aktívny životný štýl, sú športové tenisky nevyhnutnosťou. Zabezpečujú dodatočnú podporu a pohodlie počas športových činností.
· Elegantné tenisky: Na príležitosti, pri ktorých by ste chceli spojiť pohodlie s eleganciou, sú vhodné elegantné tenisky. Môžu to byť napríklad nízke tenisky s decentným dizajnom, ktoré sú vhodné aj pre neformálne pracovné prostredie alebo ľahké spoločenské udalosti.
· Tenisky na behanie: Ak milujete beh alebo aktívny životný štýl, pánske alebo dámske topánky na behanie sú nevyhnutnosťou. Majú rôzne technologické vylepšenia, ktoré poskytujú optimálnu podporu a dokážu pri pohybe alebo behu lepšie tlmiť nárazy.
· Kožené tenisky: Pre elegantnejší vzhľad a formálnejšie príležitosti môžete zahrnúť do svojho šatníka aj kožené tenisky. Môžu to byť nízke kožené topánky alebo semišové tenisky, ktoré dodávajú vášmu štýlu sofistikovanosť.
· Slip-on tenisky: Pohodlné a ľahko nositeľné slip-on tenisky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a pohodlie. Sú ideálne na neformálne výlety alebo na momenty, kedy potrebujete rýchlo odísť z domu.
· Vysoké tenisky: Ak hľadáte niečo výraznejšie, vysoké topánky môžu vášmu štýlu pridať trochu rebélie alebo športového štýlu.


Výber tenisiek by mal zohľadňovať vaše osobné preferencie, ale tiež každodenné potreby a aktivity, ktorým sa venujete. Nech už vyberiete akékoľvek tenisky, tie najlepšie kúsky nájdete v CCC, kde si môžete prezrieť široký sortiment dámskej i pánskej obuvi. S klasickými teniskami budete pripravení na každú príležitosť.