Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Magazín

Najlepší koktejl letnej zábavy

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

V Bešeňovej poznajú recept na najlepší koktejl letnej zábavy! Vo vodnom raji je až 20 bazénov, 15 toboganov a šmýkačiek, atrakcie pre deti a outdoor fitnes.

Bratislava 17. júna (OTS) - Počas celého leta bude hostí zabávať profesionálny animačný tím a každý víkend sú pripravené špeciálne víkendové akcie. V júli sa bude hromadne skákať jumping, cvičiť zumba a hrať plážový volejbal. Prvý prázdninový mesiac bude ukončený víkendom so sestrami Haasovými, pripravené sú The Susie Haas Band, divadlo Haaf a Art fashion show so známymi slovenskými osobnosťami.

Najlepšie leto bude opäť aj tento rok v GINO PARADISE Bešeňová. Bešeňová pripravila ten najlepší koktejl letnej zábavy. Bude sa tam bude konať množstvo športových, tanečných kultúrnych a hudobných podujatí. Každý si môže vybrať čo mu viac vyhovuje, či trampolínka alebo zumba, či tanec alebo plážový volejbal.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Summer Jumping (5. júl)


Leto odštartujeme Jumpingom. Jumpovanie na vzduchu je skvelá príležitosť ako sa dostať do formy. Pripravených bude viac ako 100 trampolínok, na všetkých čaká skvelá zábava, vynikajúci inštruktori a odmena v relaxačných bazénoch alebo vo Wellness & Spa.



Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Zumba fitness master class (11. - 12. júl)


Latinsko-americké rytmy budú znieť v areáli v piatok aj sobotu. Čestným hosťom a zároveň hlavnou inštruktorkou je „zumba mama“ Daniela Čavojec Česneková, pomôžu jej skvelí inštruktori z celého Slovenska a inštruktori z Čiech.

Coqui beach volleyball cup (19. - 20. júl)


Nadšenci plážového volejbalu si prídu zmerať svoje sily predposledný júlový víkend. Počas dvoch dní sa odohrá turnaj žien, mužov a priestor dostali aj mixy. Celý deň sa bude súťažiť o skvelé ceny, pripravený je program pre mamičky a detičky.

Víkend so sestrami Haasovými (25. - 26. júl)


Posledný júlový víkend prídu do Bešeňovej známe osobnosti. Sestry Haasové – Zuzana, Monika a Ivetka pripravili pre návštevníkov nezabudnuteľné chvíle. V piatok si vypočujeme príjemnú hudbu The Susie Haas Band, deti sa zabavia pri Divadle Haaf. Na ďalší deň sa budú v autorských modeloch Ivety Haasovej na móle predvádzať známe Slovenky – Zuzana a Monika Haasové, Lucia Hablovičová, Karin Hajdu, Zuzana Hercegová, Mária Zelinová a ďalšie. Bude sa krstiť CD a po art fashion show bude nasledovať autogramiáda.

V auguste prídu do areálu najkrajšie fitnessky, extrémne športy, Majk Spirit, Lady Mel a opäť známe osobnosti.
Počas celého leta a týchto skvelých akcií sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend, dovolenky a o super ceny. Viac na www.ginoparadise.sk