Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Najlepšia elektrokolobežka? S Aerium HX8 nikdy nešliapnete vedľa

Ilustračné foto Foto: Aerium

Zákazníci Aerium.sk majú nového favorita. Stala sa ním elektrokolobežka vlastnej značky, ktorá nesie označenie Aerium HX8. Za veľmi priaznivú cenu dostanete inovatívny dopravný prostriedok do mesta plný šikovných vychytávok, vrátane skladacieho mechanizmu.

Bratislava 28. marca (OTS) - S jej montážou aj prevádzkou si poradí aj úplný laik. Žiadny zákazník sa teda nemusí obávať technologickej náročnosti – stačí spojiť pár dielov, nabiť batériu a za pár minút už môžete vyraziť.

Všestrannosť na prvom mieste
Elektrokolobežka pri testoch obstála jazdu na dlažobných kockách, asfalte, panelových plochách aj vyšliapaných lesných chodníkoch. Problém jej nerobí ani jazda po tráve či cyklistických trailových tratiach, je teda vhodná do terénu, avšak iba veľmi mierneho.



Aerium HX8 zvláda rýchlosť až 25 km/ha poradí si so stúpaním až 20 %. Po niekoľkých sekun-dách stabilnej rýchlosti navyše spustí tempomat, ktorý potom udržiava rýchlosť automaticky. Pri brzdení alebo pridaní na rýchlosti sa sám opäť deaktivuje. Viditeľnosť zaisťujú predné a zadné LED svetlá, ktoré spoľahlivo posvietia na cestu.



Zoznam vychytávok je ešte dlhší
K všestrannosti elektrokolobežky prispieva aj výdrž jej batérie. Nabíja sa zhruba šesť hodín a potom vám ponúkne dojazdovú vzdialenosť až 40 kilometrov – záleží však na členitosti terénu, zvolenej rýchlosti a štýle jazdy.



Batériu je možné vybrať a vymeniť za inú – môžete si teda na Aerium.sk rovno zaobstarať ná-hradnú a mať ju v zálohe. V tom má navrch oproti konkurenčnému modelu Aerium Aovo Pro.

Veľmi praktickým prvkom je LCD displej, ktorý neustále informuje o aktuálnej rýchlosti, ktorou idete. Pokiaľ máte pri sebe na cestách nákup, batoh či tašku, oceníte aj praktický háčik, ktorý je umiestnený hneď pod displejom.



Náhradné diely a technická podpora na dosah ruky
Obávať sa nemusíte ani situácie, kedy budete potrebovať náhradné diely. Výhradným predajcom je slovenský e-shop Aerium.sk, a práve na ňom sa vám dostane perfektných služieb aj po samotnom nákupe.

Náhradné diely, technická podpora a profesionálne poradenstvo teda nebudú predstavovať žiadny problém – môžete ho využiť aj vtedy, ak ju zatiaľ nemáte a potrebujete poradiť s tým, ako vybrať elektrokolobežku.