Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Najlepšie pánske bundy

Ilustračné foto Foto: pathdoc / Shutterstock.com

Akú bundu by mal mať každý muž vo svojom šatníku.

Bratislava 11. októbra (OTS) - Pánske bundy sú častokrát kúskom oblečenia, ktorý priťahuje pozornosť. Ak ho dokážete správne zladiť, tak sú nielen príjemné na nosenie, no pridávajú toho viac. Dobre vyzerajúci chlap znamená nielen dobre upravený. Ale aj oblečený tak, že to robí ženám problém od neho odtrhnúť oči. Najbližšie, keď vás sama osloví žena, pravdepodobne to nebude preto, že chce vedieť, koľko je hodín alebo či nemáte cigaretu. Ale preto, že ste získali jej pozornosť.

Ako sa muž dokáže zladiť?
Dámy to majú o niečo ľahšie. Množstvo doplnkov, ktoré so sebou nosia, im dovoľujú viaceré farebné kombinácie a ľahšie sa tak zladiť. Čo však majú povedať páni, keď jediné, čo dokážu zladiť, sú topánky, nohavice, bunda a poprípade čiapka? Ostávajú im tak len menej farebné kombinácie. Ale keď už to ladí, tak to vyzerá precízne. Napríklad s takými rifľovými bundami. Tie sú výborne v chladných dňoch či už v jeseni, zime alebo na jar.

Čierne nohavice, čierna rifľová bunda, biele tričko a biele topánky. Úplne základný dobre vyzerajúci outfit. K tomu nejaký náhrdelník a rozhodne sa vám pozornosť nevyhne. Preferujete skôr modrú? Tak potom modré rifle s modrou rifľovou bundou. Tiež výborná kombinácia. Ak práve takáto bunda je z vnútra vyhrievaná kožušinou, pravdepodobne si ju obľúbite.

Dáte šancu koženým bundám?
U mužov je trend kožených búnd viditeľný len vo filmoch. Zatiaľ čo stretnúť ženu s takouto bundou nie je problém. Väčšinou sú doplnené o visiaci vybíjaný opasok. Keď to vyzerá tak dobre na nich, môže aj na vás. Samozrejme netvrdíme, že máte nosiť ženské kožené bundy. To nie, od toho sú aj pre mužov. Dodáva to na výzore akejsi rebélie. Avšak často sa stáva, že si muži zvolia zlú veľkosť. To si môžete všimnúť podľa dĺžky bundy alebo na voľnosti jej rukávov.

Tak či onak, tento typ bundy by nemal chýbať v šatníku žiadneho muža. Pre zaujímavosť, dokonca aj slávne osoby týmto bundám nepovedia nie. Napríklad taký Tom cruise, Dwayne Johnson či Chris Evans. Kvalitná bunda tohto typu vám dokáže vydržať až 20 rokov. To je jednoznačne dôvod, prečo sa do nej oplatí investovať. Práve dobre vyzerajúce kožené bundy nájdete na https://answear.sk. Tak poďte do toho a vylepšite si svoj výzor!

Ilustračné foto
Foto: ViChizh / Shutterstock.com


Aká bunda je tá najdôležitejšia?
Odpoveď sa skrýva v studenom počasí. Kvalitná zimná bunda vás nielenže udrží v teple, ale dokáže toho viac. Odoláva studenému vetru, ktorý cez ňu neprejde, a vás tak nezačne triasť od zimy. U týchto búnd nájdete aj rôzne vychytávky, ktoré sa vám v bežnom živote zídu. Napríklad zapínanie vreciek na zips, odnímateľná kapucňa alebo golier so zipsom, aby sa k vám zima nemala ako dostať. Správna bunda by mala byť aj vodeodolná a vetruvzdorná.

Široký výber búnd a kabátov nájdete na https://answear.sk/k/on/oblecenie/bundy-a-kabaty. Každý si príde na svoje či ste milovníkom drahších kúskov alebo lacnejších. Rôzne farby, veľkosti a štýly vás nenechajú chladným tak, ako ich oblečenie. Samozrejmosťou sú aj značkové bundy od výrobcov. Nechýbajú napríklad Columbia, Jordan alebo Tom Tailor. Aktuálne tam prebiehajú šťavnaté zľavy, ktoré šetria obsah vašej peňaženky. Tak len do toho!