Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Nástrahy života hviezd

Foto: TASR/AP

Svet bohatých a slávnych. Večierky, fotenia pre exkluzívne magazíny, pozvánky na tie najprestížnejšie podujatia, a samozrejme, život plný prepychu a luxusu.

Bratislava 14. októbra (OTS) - Premýšľali ste niekedy o tom, aké by bolo prežiť jeden deň v koži svetovej celebrity?

Život ako z obálky prestížneho časopisu a úsmev, na ktorý čakajú davy. To je obraz, ktorý nám každodenne poskytujú médiá o svetových celebritách z oblasti hudby, filmu či športu. Obdivujeme svet plný slávy a červených kobercov, na ktorý sa obyčajný smrteľník pozerá len cez objektív všadeprítomných novinárov.

Čo tak prebudiť sa v koži vášho idolu zo strieborného plátna? Predstavte si, že všetky dvere sa vám razom na povel otvoria a vy zakúsite svet, o ktorom sa vám doteraz ani len nesnívalo. Róby od svetových návrhárov, kasínové hry v tých najvychytenejších kasínach na svete a luxusná limuzína, ktorá je vždy pripravená pred vašimi dverami. To je len zlomok z každodenného života, ktorý by vás čakal.

Aj keď je táto predstava určite lákavá, zrejme každý z nás tuší, že cesta na vrchol zďaleka nemusí byť taká jednoduchá, ako by sa mohlo zdať. Mnohé hviezdy šoubiznisu hovoria o úpornej drine a stovkách odmietnutí, ktoré počas kariéry museli prekonať a ísť ďalej. To, čo im prinieslo vytúženú slávu, po ktorej túži každý začínajúci umelec, nebol len talent od boha a pekná tvár, ale najmä vytrvalosť a nezlomná vôľa.

A ako vlastne vyzerá obyčajný svet očami týchto hviezd? Okrem takmer absolútnej straty súkromia hovoria často o pretvárke, závisti a na prvý pohľad nablýskanom obale, ktorý však postráda akýkoľvek obsah. Mnohí z nich by sa radi aspoň na chvíľu stali opäť človekom z davu a riešili každodenné starosti a radosti, ktoré prináša obyčajný život. Ani neviete, ako radi by si s vami občas vymenili úlohu.

Ešte stále túžite po živote z titulných stránok časopisov? Ak vás z času na čas prepadne pocit, že chcete uniknúť zo všedného sveta a ponoriť sa do tejto nablýskanej rozprávky, možno vám bude stačiť napríklad dobrý film zachytávajúci presne tento život. Odporúčame vám starú dobrú klasiku s názvom Kasíno. Mramorové sochy, nablýskané lustre, krásne ženy a samozrejme casino bonusy, ktoré vám vyrazia dych. Možno sa však dozviete aj niečo o pretvárke, faloši a nebezpečenstve, ktoré sa skrývajú sa za týmto obrazom. A možno si pri vypínaní televízora skutočne uvedomíte, že svoj síce „obyčajný“, ale o to krajší a pokojný život by ste nemenili so žiadnou holywoodskou celebritou.