Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Nechajte sa inšpirovať teniskami značky Puma

Foto: Alones / Shutterstock.com

To, čo by nemalo v žiadnom šatníku chýbať, sú určite tenisky. Preto ich nájdete aj v rámci našej ponuky. Neviete, pre ktorú sa rozhodnúť? Obľúbenou značkou tenisiek je Puma.

Bratislava 20. januára (OTS) - Príďte si k nám do predajne vybrať svoj obľúbený model. Ak ste fanúšikmi online nakupovania, potešíme vás. Celý sortiment je dostupný aj cez náš e-shop. Dopravu máme zdarma už pri objednávke nad 20 eur a teraz špeciálna ponuka – až 100 dní na vrátenie tovaru. Na našej webovej stránke nájdete tabuľku veľkostí, kde si môžete jednoducho vyberať vhodnú veľkosť.

Čo sa skrýva za značkou Puma

Puma patrí ku svetovým velikánom v oblasti športu. Je to nemecká národná spoločnosť, ktorá vyrába športovú a vychádzkovú obuv a športový textil. Bola založená v roku 1924 ako spoločnosť Gebrüder Dassler Schuhfabrik bratmi Adolfom a Rudolfom Dasslerovcami.

Vzťah bratov nanešťastie nebol dobrý a nakoniec sa zhoršil natoľko, že obaja súhlasili s rozdelením v roku 1984, a tak vznikli 2 oddelené spoločnosti – Puma a Adidas. Dnes Puma spolupracuje s mnohými svetovými umelcami, s ktorými tvorí štýlové a trendy modely.

Pánske tenisky Puma sú zaručene dobrou voľbou
Obuv by mala okrem dobrého vzhľadu zaručovať chodidlám aj komfort. Nohy nás predsa neustále niekam nosia a my sa im zato môžeme odvďačiť kvalitnou obuvou. Ak je komfort pre vás dôležitý, siahnite po pánskych Puma teniskách, ktoré sú funkčné a na bežné nosenie vyzerajú skvelo.

Kľúčové vlastnosti novodobých tenisiek
Modely od Pumy majú moderný dizajn, sú vyrobené z kvalitných materiálov a disponujú pohodlným vnútrom. Na výber máme klasickú výšku topánky, ale aj vyššie tzv. členkové. Materiály tenisiek Puma sú rôzne. Ekologicky zameraných zákazníkov potešia tie z ekologickej kože. Milovníci prirodzeného komfortu ocenia modely z prírodnej kože, ktorá je schopná prispôsobiť sa individuálnemu tvaru nohy. Nájdete u nás aj modely s vyššou podrážkou, ktorá je dnes veľmi populárna. Chráni chodidlo pred nárazmi, a tak je vhodná pre ľudí s citlivejšími nohami.

Voľnočasové aktivity so skvelou rekreačnou obuvou
Puma je značkou športovou, ale zameriava sa aj na voľný čas a preto máme v našom sortimente na výber aj mnoho modelov rekreačnej obuvi tejto značky. Z pohľadu štýlu, Puma tenisky radíme viac k voľnočasovému štýlu. Hodia sa na každodenné nosenie do práce, ale aj na pánsku jazdu do baru. Bunda, vhodné nohavice a športové tenisky nič nepokazia. Práve naopak, zaujmete všetkých v miestnosti. Pumy sú určené na celoročné používanie vďaka kvalitnému materiálu. Pre tých, ktorým je viac zima, sú k dispozícii modely vybavené zatepleným vnútrom. Vaše chodidlá tak budú v teple aj počas zimných mesiacov.

Každý si nájde model vo svojej obľúbenej farbe
Biela a čierna sú absolútnou klasikou. Hoci muži majú bližšie najmä k tmavým farbám, n nájdu sa aj takí, ktorí preferujú svetlé či dokonca pestré farby.

Vhodná starostlivosť predĺži už aj tak dlhoročnú životnosť
Okrem kvalitných pánskych tenisiek od Pumy či značky Adidas vám radi poradíme aj ohľadne starostlivosti o obuv. Nájdete u nás kozmetiku na obuv, ktorá občas dokáže zázraky. Krém, sprej či čistiaca tekutina v kombinácii s kvalitnou kefou, alebo čistiacimi obrúskami na topánky sú tým správnym receptom.

Investujte do kvality, užívajte si komfortnú chôdzu, moderný štýl a komplimenty na vaše tenisky.