Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Nemajú vaše zariadenia dostatok výkonu

Foto: Pavel Ilyukhin/Shutterstock.com

Využite služby prenájmu.

Bratislava 20. júla (OTS) - Nie všetky stavebné alebo prepravné spoločnosti, kde je práca s bremenami prvoradá, majú možnosť zakúpiť si vybavenie alebo pravidelne aktualizovať svoj vozový park. Pre tieto prípady je tu možnosť využiť ich prenájom, ktorým sa dá na stálo alebo do času vyriešiť veľmi veľa problémov.

Ponuka prenájmu sa zo strany klientov teší čoraz väčšej obľube, pretože im poskytuje hneď niekoľko výhod, s ktorými vás teraz zoznámime.

Vyhnete sa obstarávacím nákladom
Nákup nového stavebného zariadenia je mimoriadne drahý a môže mať obrovský vplyv na rozpočet vašej spoločnosti. Nákup zariadenia je navyše dlhodobá investícia, ktorá vás spája s konkrétnymi kusmi vybavenia. Prenájom špičkových prídavných zaradení ale zabráni počiatočným nákupným nákladom a umožní vám lepšie alokovať svoje finančné zdroje.

Menej nákladov na údržbu a opravy
Ak vlastníte zariadenie, mali by ste brať do úvahy aj náklady na jeho údržbu a opravy. Vozidlá a ťažké vybavenie predsa potrebujú pre svoj chod kvalitné pohony, ich neustálu a značnú údržbu či servis. Pri prenájme môžete byť značnej časti týchto nákladov ušetrení.

Namiesto toho, aby ste sa počas celého životného cyklu strojov museli starať o ich pravidelnú údržbu, prenájmom môžete ušetriť nielen peniaze, ale aj rovnako drahocenný čas a zvýšiť bezpečnosť práce, ktorá je nielen pre získanie ISO 45001 veľmi dôležitá. Prenájom vybavenia vám umožní zamerať sa skôr na najbližšiu budúcnosť, ako na stratu času plánovaním dlhodobej údržby.


Foto: FeelGoodLuck/Shutterstock.com

Vyriešte problémy so skladovaním zariadenia
Spoločnosti, ktoré pri práci potrebujú a využívajú prídavné zariadenia a stroje, musia mať v zálohe aj riešenia na ich uskladnenie, keď sa práve nepoužívajú. Zariadenie, ktoré je nesprávne skladované alebo vystavené drsným poveternostným podmienkam, sa môže rýchlejšie opotrebovať a ohroziť spomínanú a nesmierne dôležitú bezpečnosť práce.

Skladové priestory sú navyše pre stavebné spoločnosti ďalšími nákladmi. Ak budete rokovať s predajcami alebo dodávateľmi o tom, na ako dlho si chcete túto techniku prenajať, vaša spoločnosť sa nemusí obávať dlhodobého skladovania.

Ušetrí vám to čas potrebný na plánovanie logistiky, ako aj náklady na skladovanie. Prenájmom tak môžete tieto nepríjemnosti eliminovať na minimum. Tak to vyskúšajte a výhody vo svoj prospech využite.