Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

No Shame. No Fear. – kolekcia s vyšším zámerom

Ilustračné foto Foto: Answear.com

Originálne strihy a rebelské potlače. Slogany so silným posolstvom, ktoré generujú ženskú silu a odvahu. O tom je najnovšia kapsulová kolekcia answear.LAB „No shame. No Fear.”, ktorej tvárou je ukrajinská boxerka Sasha Sidorenko. Celý zisk z limitovanej kolekcie bude venovaný organizácii Červeného kríža #helpforUkraine.

Bratislava 23. marca (OTS) - Značka answear.LAB vytvorila kapsulovú kolekciu oblečenia, ktorú sprevádza slogan „No Shame. No Fear.” Myšlienkou novej línie oblečenia a doplnkov je demonštrovať ženskú silu a dodať im odvahu, aby mohli žiť a konať podľa vlastných pravidiel. Kolekcia obsahuje viacero štýlov, od ležérnych a džínsových kúskov až po tričká s výraznými a odvážnymi odkazmi. Mnohé z nich navyše odkazujú na pánsky šatník - oversize saká, oblekové nohavice, jednoduché biele košele. Kolekciu dopĺňajú topánky a kožené kabelky. Kolekcia je ladená do čiernych a bielych tónov s výraznými akcentmi oranžovej, červenej a sivej. Rozmanitosť dostupných štýlov odkazuje na slobodu vyjadrenia sa prostredníctvom oblečenia, pretože ženy môžu nosiť, čo chcú, a cítiť sa pri tom dobre.

Tvárou kolekcie je Sasha Sidorenko - profesionálna boxerka, matka, zakladateľka boxerského klubu. Žena úspešná v športe, v ktorom dominujú muži. Sedemnásobná ukrajinská šampiónka, majsterka Európy v boxe z roku 2017, ktorá napriek porážke a nečakanému verdiktu ide ďalej, aby sa cítila naplnená. Bojové umenia trénuje od detstva a hoci mnohokrát počula, že to nie je šport pre dievčatá, nevzdáva sa a cieľavedomo si ide za svojimi snami.



„Sasha bola pri tomto projekte prítomná od samého začiatku, sme veľmi radi, že je jeho súčasťou, pretože zdieľame podobné hodnoty. Chceme pomáhať ženám a navzájom sa v tom podporujeme. Sasha je žena, ktorá môže inšpirovať mnohé z nás. Nebojí sa robiť to, čo chce, odvážne čelí realite a je dôkazom toho, že vždy sa oplatí ísť za svojimi snami. V kontexte súčasnej situácie sa stáva aj symbolom statočnosti a odvahy ukrajinského národa,” - dodáva Agnieszka Korsak, riaditeľka značky answear.LAB.



Cieľom kolekcie answear.LAB je poukázať na nezdolateľnú silu žien, podporiť ich v životných rozhodnutiach, ale aj reálne pomôcť. Vzhľadom na tragické udalosti posledných dní sa značka rozhodla podporiť občanov Ukrajiny, ktorí čelia vojnovej realite. Doteraz spoločnosť Answear.sk venovala už 50 000 USD na podporu kampane #helpforUkraine, ktorú inicioval Červený kríž. Značka bude túto sumu postupne navyšovať, keďže celý výťažok z predaja pôjde na konto Červeného kríža.

Kampaň beží na 10 trhoch, na ktorých je Answear.com prítomný.
Limitovaná kolekcia je k dispozícii len v e-shope Answear.sk https://answear.sk/s/no-shame-by-answear-lab.