Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Nová zábavno-vedomostná šou RTVS Traf to! odštartuje 9. januára

Ilustračné foto. Foto: TASR – Michal Svítok

V novej súťaži si v každej epizóde zmerajú sily dva trojčlenné tímy súťažiacich. Ide o rodinných príslušníkov, ale aj kolegov či kamarátov.

Bratislava 2. januára (TASR) - S príchodom nového roka prináša RTVS na obrazovky niekoľko nových televíznych formátov. Jedným z nich je aj zábavno-vedomostná súťaž Traf to!, ktorá sa začne vysielať od pondelka 9. januára. TASR o tom informoval PR manažér RTVS Stanislav Čačko.

V novej súťaži si v každej epizóde zmerajú sily dva trojčlenné tímy súťažiacich. Ide o rodinných príslušníkov, ale aj kolegov či kamarátov. Úlohou súťažiacich bude spomedzi možných odpovedí na zobrazené tvrdenia postupne odstraňovať tie nesprávne. Nejde pritom o to, či poznajú správnu odpoveď. Dôležité je, či dokážu uvažovať nad tým, čo ňou byť nemôže. Ak súťažiaci odhalia, čo v tabuľke nie je správne, získavajú body. Tím, ktorý v šiestich kolách nazbiera viac bodov, postupuje do finále.

Moderátorom relácie bude herec a komik Juraj "Šoko" Tabaček. Súťaž si budú môcť diváci pozrieť každý pracovný deň od pondelka 9. januára o 18.20 h na Jednotke.