Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Služba Odpadneš.sk už zachránila 600 stromov

Foto: www.odpadnes.sk

Služba online prehliadania aktuálnych letákov slovenských obchodov na jednom mieste cez Odpadneš.sk ušetrila od svojho uvedenia spolu približne 600 stromov.

Bratislava 22. novembra (OTS) - Možnosť sledovať ponuky veľkých reťazcov ako aj regionálnych predajcov je dostupná od decembra 2012. Odvtedy má na svojom konte 50 miliónov zobrazených „listov“ z letákov.

Všetky letáky sú na stránke dostupné v čase ich platnosti, v rozhraní, ktoré vyhovuje návštevníkom stránky. Človek tak nemusí pri plánovaní svojho nákupu a porovnávaní akciových ponúk prechádzať medzi jednotlivými stránkami. Odpadneš.sk aktuálne sprístupňuje prezentácie 84 partnerov, ktorí majú na území Slovenska spolu 1430 kamenných predajní a postupne pribúdajú ďalší,“ hovorí Chief operating officer Odpadneš.sk, Denis Schvarcz.

Reťazce, ktoré sprístupňujú letáky na Odpadneš.sk a prispievajú tak k ekologickému spôsobu šírenia marketingových informácií patria Metro, Lidl, Tesco, a ďalšie reťazce. Prevádzkovateľ stránky v tomto období pracuje aj na mobilnej aplikácii, ktorá by letáky dostala nakupujúcim z displeja počítača čitateľne priamo do mobilu v ruke.

Metodika výpočtu: z jedného priemerného stromu možno vyrobiť 80 500 stránok papiera. Prevádzkovateľ stránky Odpadneš.sk od začiatku služby monitoruje presný počet zobrazených stránok, pričom aktuálne počet zobrazených stránok presahuje 50 miliónov.

Odpadneš.sk
je dôveryhodnou bránou k nákupu výhodných ponúk. Agreguje najlepšie zľavy na pobyty, tovary a služby, ktoré sú na slovenskom internete k dispozícii. Mesačne poslúži približne 250 000 unikátnym používateľom (zdroj: AIMMonitor), sprostredkuje našim partnerom obrat na úrovni pol milióna EUR. Prevádzkovateľom stránky Odpadneš.sk je spoločnosť ADV Europe.