Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Okysličujúca sezónna tvárová kúra

Okysličujúca sezónna tvárová kúra Foto: Sothys Paris

Pleť sa vám za starostlivosť vždy odvďačí. Ak sa naladíte na jej vnútorné potreby a budete rešpektovať jej prirodzené rytmy, odvďačí sa vám krásou.

Bratislava 16. novembra (OTS) - Fyziologické potreby pleti sa menia v priebehu celého roka. Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany počas zimy. Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá potrebuje oživiť a rozjasniť.
Foto: Sothys Paris

Profesionálne ošetrenie


Hroznový extrakt: Pôsobí ako antioxidant.
Hruškový extrakt: Zjemňuje pleť.
Ružový kaolín: Pochádza z brehu Stredozemného mora. Je veľmi bohatý na minerály, čistí, detoxikuje, okysličuje a remineralizuje pleť. Prinavracia jej jas a zmäkčuje ju.
Komplex multi-funkčných antioxidantov (fytoplanktón, kvasnice a polyfenoly): Reaktivuje výnimočnú regeneráciu buniek, vďaka čomu sa bunky lepšie okysličujú a pleť lepšie dýcha.
Koktail minerálov (Mg, Cu, Zn, CA): pôsobí proti únave buniek, navyše revitalizuje a stimuluje obranyschopnosť a obnovu buniek.

Pleť sa vám za starostlivosť vždy odvďačí. Ak sa naladíte na jej vnútorné potreby a budete rešpektovať jej prirodzené rytmy, odvďačí sa vám krásou. Fyziologické potreby pleti sa menia v priebehu celého roka. Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany počas zimy. Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá potrebuje oživiť a rozjasniť.

Sezónne tvárové produkty na Domáce použitie


Foto: Sothys Paris
Cure oxy-minéraux - Okysličujúco minerálna starostlivosť
Základná 21 denná dávka minerálov a kyslíka pre posilnenie pleti v zime. Pomáha chrániť a rozžiari pleť v náročnom zimnom období. Tento rituál krásy zlepšuje celkový stav pleti o 89 % (Ukazovateľ spokojnosti: test na 21 ľuďoch, pri aplikácii ráno a večer po dobu 21 dní)
Gommage masque 2 en 1 - Pílingová maska 2 v 1
Píling a maska v jednom produkte pre optimálny účinok a komfort pokožky. Obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti a je vhodný na všetky typy pleti.

Viac informácií nájdete tu.