Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Ondrej Kandráč prichádza s novým albumom a klipom s celou rodinou

Snímka z videoklipu k piesni Vianoce s Kandráčovcami. Foto: YouTube/Ondrej Kandráč Official

Súčasťou CD Vianoce s Kandráčovcami sú všetky najznámejšie slovenské koledy. Zaranžoval ich známy muzikant Tomáš Labanc.

Bratislava 5. decembra (TASR) - V týchto dňoch prichádza Ondrej Kandráč s unikátnym CD projektom i videoklipom s názvom Vianoce s Kandráčovcami. Jeho súčasťou sú tentoraz členovia Kandráčovej rodiny – mama Monika, syn Ondrej, dcéry Ema a Mária a na tomto CD spieva aj jeho manželka Erika.

"Vianoce sú pre mňa synonymom svornosti, radosti, pokoja a nádeje. Nech tieto atribúty nechýbajú počas týchto sviatkov nikomu z nás. Ak vás pri tom budú sprevádzať koledy v našom podaní, bude to pre nás veľká česť," uviedol pre TASR autor projektu Kandráč.

"Vianoce môjho detstva a mladosti neboli o veľkolepých darčekoch. Prežívali sme ich v skromnosti spolu s mojimi piatimi súrodencami a rodičmi. Jedno však nechýbalo nikdy. Pocit, že máme radi jeden druhého. Koledy, ktoré na CD spievam, sú piesňami, v ktorých sú vyjadrené všetky radosti i starosti života. Bez nich by pre mňa Vianoce nikdy nemali svoje neopakovateľné čaro," doplnila slová syna Ondreja Monika Kandráčová.

Súčasťou CD Vianoce s Kandráčovcami sú všetky najznámejšie slovenské koledy. Zaranžoval ich známy muzikant Tomáš Labanc. Modernejšie, ale mimoriadne vkusné hudobné úpravy vniesli týmto piesňam inú hĺbku i nádych. Autorom hudobného klipu je Maximilián Kormaňák. Zvukovú stránku mal na starosti Roman Šoltys zo štúdia Klakson.




Video Vianoce s Kandráčovcami: