Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Magazín

Vychutnajte si Oravu v športovom rezorte Hotela ALTIS

Foto: Hotel ALTIS

Rozmýšľate s kolegami, či v kruhu svojich priateľov a rodiny nad spoločným pobytom mimo všedných dní?

Bratislava 16. decembra (OTS) - Máme pre vás skvelý tip. Uprostred krásnej oravskej prírody, v susedstve Oravskej priehrady, nájdete oázu nevšedných príležitostí. V dovolenkovom rezorte Hotela ALTIS načerpáte nielen nové sily a poriadne si oddýchnete, ale sa aj zabavíte a športovo vyžijete. Utužiť tak môžete pracovné, ako i rodinné či priateľské vzťahy. Podľa vašej predstavy, kondície a iných požiadaviek vám profesionáli z ALTIS Eventu ponúkajú komplexný teambuildingový program, ktorý vám podľa stupňa obtiažnosi pripravia na mieru.

Zmerať si svoje sily môžete či už na multifunkčnom ihrisku alebo v telocvični, ale tou pravou čerešničkou na torte môže byť váš súkromný hokejový zápas na profesionálnom zimnom štadióne, ktorý je súčasťou rezortu. V prípade záujmu vám event manažér zabezpečí súpera - mužstvo z miestnych amatérskych hokejistov. A to stále nie je všetko, je potrebné sa presvedčiť na vlastné oči, čo všetko vám rezort ponúka, napr. vyskúšať si svoju presnú mušku formou športovej streľby na krytej strelnici pre guľové zbrane alebo rozrážaním kameňov vo veľmi obľúbenej hre na ľadovej ploche – curling. Nudiť sa však nebudú ani deti, rodičia ich môžu s pokojným svedomím zveriť do rúk kvalifikovaným animátorom. Tí najmenší majú k dispozícii detský kútik s množstvom hračiek a väčšie deti zapoja animátori do rôznych športových disciplín. „Sme hrdí na to, že klienti, ktorí navštívili náš rezort prvýkrát, sa k nám opakovane vracajú. Svedčí to o kvalitných službách a milých a priateľských ľuďoch, ktorí náš hotelový komplex tvoria,“ hovorí konateľ Hotela ALTIS Filip Fedák.

Po aktívnom oddychu splní relaxačné centrum hotela požiadavky i tých najnáročnejších klientov. K dispozícii je bazén s proti prúdom a uvoľnenie klienti nájdu aj v saunovom svete, kde je na výber fínska, parná a infra sauna. Zárukou uvoľnenia sú relaxačné, ale i športové masáže v sprievode relaxačnej hudby a aromaterapie.

Špeciálne menu pre vás pripraví Executive Chef Hotela ALTIS Juraj Hruška, ktorý je držiteľom viacerých certifikátov a ocenení z medzinárodných gastronomických súťaží. Je jedným zo zakladateľov Gourmet klubu na Slovensku, ako aj jedným zo 16 elitných kuchárov, ktorí pripravili 64 gurmánskych receptov v novinke na pultoch kníhkupectiev „Diéta pre gurmána“. O jeho kvalitách sa presvedčíte aj v hotelovej reštaurácii ALTIS. „Ako nám raz prezradil jeden hotelový hosť - o jeho špecialitách sa vám začne dokonca až snívať," prezradil s úsmevom Filip Fedák.

Pobyt v Hoteli ALTIS môžu firmy podarovať svojim zamestnancom vo forme darčekových poukazov ALTIS, ako odmenu za celoročnú prácu.