Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Magazín

Panorama City: Do konca septembra za zvýhodnené ceny

Foto: Panorama City

Najvyššie obytné veže na Slovensku prekonávajú rekordy. Iba pol roka od spustenia predaja má už svojho majiteľa 400 bytov.

Bratislava 10. septembra (OTS) - Najväčší dopyt je podľa očakávaní po dvojizbových bytoch, ktorých sa predalo 176, a trojizbových, o ktoré prejavilo záujem 131 kupujúcich. Ešte do konca septembra majú záujemcovia o bývanie v centre Bratislavy možnosť kúpiť si byt za zvýhodnenú cenu. Súčasťou kúpy sú aj naďalej špeciálne benefity, ako je úročenie zaplatených peňazí, dva celosezónne skipasy do najlepších lyžiarskych stredísk na Slovensku a večera pre dvoch v Kempinski hoteli River Park. Klienti oceňujú aj mimoriadne kvalitné štandardné vybavenie bytov alebo tapety a koberce v spoločných priestoroch.

Výstavba Panorama City sa začala v júli. Dodávateľom zemných prác, zakladania a hrubej stavby projektu je spoločnosť Chemkostav, a. s. Michalovce. V súčasnosti sú výkopové práce ukončené na 80 percent a začalo sa s hĺbkovým zakladaním stavby na pilótach.

O projekte
PANORAMA CITY, najvyššie obytné veže na Slovensku, vyrastú iba niekoľko krokov od dunajskej promenády v blízkosti nákupného centra Eurovea na Landererovej ulici v Bratislave. S výškou 108 metrov sa stanú súčasťou novej panorámy hlavného mesta. PANORAMA CITY prinesie do lukratívnej lokality Starého mesta viac ako 600 nových bytov a takmer 950 parkovacích miest čím významne rozšíria značne obmedzené možnosti nového bývania v centre Bratislavy. V centre hlavného mesta pribudne vďaka PANORAMA CITY aj zeleň. V blízkosti veží vznikne park, ktorý bude slúžiť ako oddychová zóna. Priamo pod oknami PANORAMA CITY bude strešná zelená terasa o veľkosti približne jedného futbalového ihriska.

Vzorové byty s vernou simuláciou výhľadov na Bratislavu si môžete pozrieť v PANORAMA CITY SHOWROOME na Pribinovej ulici 19 v Bratislave (vedľa nákupného centra Eurovea) každý deň od 9:00 do 20:00 hod.
Foto: Panorama City